“Mi-am luat gândul de la Băluţă! I-au mărit clauza!”

BECALI CONFIRMĂ FANATIK
Alex Bradescu   
in Stiri sportive
08/02/2018, 18:34
“Mi-am luat gândul de la Băluţă! I-au mărit clauza!”

Gigi Becali “s-a liniştit” în privinţa lui Alexandru Băluţă. Atacantul oltenilor a fost “blindat” împotriva unei oferte de la FCSB de clubul craiovean, după cum FANATIK.RO a anunţat în premieră (TOATE DETALIILE AICI). Acum, Gigi Becali a confirmat, afirmând că nu mai are cum să-l cumpere pe Băluţă. 

“Băluţă are clauză 6 milioane. I-au mărit-o acum. Deci, am uitat de Băluţă. E bine şi pentru mine, că eram la un pas să plătesc 3 milioane, şi 3 milioane sunt bani! Aşa, stau liniştit”, a spus Becali la o televiziune de sport. 

“Alexandru Băluţă va pleca în străinătate la vară!”

De altfel, clubul din Craiova a afirmat de fiecare dată că nu există nicio şansă ca Băluţă să ajungă la formaţia patronată de Gigi Becali. 

“Băluţă va pleca în străinătate la vară. Se va întâmpla la fel cu el cum a fost cu Andrei Ivan şi cu Vătăjelu. Nu se pune problema ca el să ajungă la FCSB. A, dacă îi plătesc clauza, nu ne putem opune. Dar asta nu se va întâmpla”, spunea Marcel Popescu, preşedintele oltenilor. 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.