Sport

Alex Băluţă s-a despărţit înainte de nuntă! “Îi rup picioarele!”

Alexandru Băluţă s-a despărţit de Luiza Biţînă, iar tatăl acesteia este foc şi pară pe căpitanul clubului CS U Craiova.
15.03.2018 | 19:52
Alex Baluta sa despartit inainte de nunta Ii rup picioarele

Evoluţiile lui Alexandru Băluţă din ultimul timp nu se mai ridică la valoarea celor pe care căpitanul oltenilor le-a avut în finalul anului trecut. Atunci Gigi Becali a fost la un pas să achite clauza de reziliere a contractului internaţionalului Craiovei. Şi nu era deloc mică, 3 milioane de euro. Mai mult, din cauza faptului că nu mai este în formă, Devis Mangia a decis ca la partida împotriva Astrei micuţul mijlocaş să înceapă meciul de pe banca de rezerve.

FANATIK.RO a dezvăluit că forma slabă a lui Băluţă din ultimul timp este cauzată şi de o anume situaţie din viaţa personală. În urmă cu ceva timp, căpitanul oltenilor s-a despărţit de Luiza Biţînă, cea care ar fi trebuit să îi devină soţie după o poveste frumoasă de dragoste. (vezi detalii) Jucătorul oltenilor şi-a făcut rapid o altă relaţie, cu o fată din Bucureşti, şi a început să bată din ce în ce mai des drumurile dintre Craiova şi Capitală.

Fostul “socru” al lui Băluţă s-a enervat teribil!

FANATIK.RO a aflat că familia lui Alex Băluţă a fost total surprinsă de ruperea relaţiei dintre internaţionalul oltenilor şi Luiza Biţînă. Părinţii fotbalistului o plăceau foarte mult pe viitoarea “noră”, care este studentă la facultatea de Medicină şi Farmacie din Craiova. Însă foarte afectat de situaţia creată este şi tatăl fostei iubite a căpitanului Craiovei. Acesta este un cunoscut interpret de muzică lăutărească din Craiova.

Nelu Biţînă este unul dintre cântăreţii preferaţi ai foştilor fotbalişti din Craiova Maxima, iar aceştia îl invită la diferite petreceri pe tatăl Luizei pentru a-i binedispune cu cântecele sale. Extrem de afectat că fiica lui suferă enorm după despărţirea de Alex, ba chiar jucătorul intrând şi într-o altă relaţie foarte repede, Nelu Biţînă şi-ar fi vărsat oful, într-un cerc de prieteni. Era chiar foarte supărat, dezvăluie apropiaţii.

“Dacă îl prind pe Băluţă, îi rup picioarele! Cât am ţinut eu la băiatul ăsta! Este incredibil ce i-a făcut Alex fetei mele. Aveau planuri de căsătorie şi chiar nu înţeleg ce a putut să se întâmple între ei. Totul părea că merge foarte bine”.

2 milioane de euro este cota lui Alexandru Băluţă pe transfermarkt

8 goluri a marcat Băluţă în acest campionat