Sport

Alex Băluță nu face deplasarea pentru U Cluj – FCSB. Elias Charalambous a confirmat problemele medicale. Update exclusiv

FCSB are probleme mari de lot. FANATIK a aflat că Alex Băluţă nu face deplasarea pentru duelul cu U Cluj. Elias Charalambous a confirmat problemele medicale.
18.02.2024 | 14:43
Alex Baluta nu face deplasarea pentru U Cluj  FCSB Elias Charalambous a confirmat problemele medicale Update exclusiv
Alex Băluță nu va face deplasarea pentru U Cluj - FCSB. Charalambous a confirmat dezvăluirile FANATIK. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
18-02-2024
12:42

Alex Băluță nu face deplasarea pentru U Cluj - FCSB

Alexandru Băluță nu s-a antrenat în ultimele zile, din cauza unor probleme de sănătate, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Unul dintre preferații lui Gigi Becali a răcit și nu a putut participa la ultimele ședințe de pregătire ale „roș-albaștrilor”. 

Astfel, extrema dreaptă nu va face deplasarea pentru U Cluj – FCSB, care închide runda cu numărul 26 din SuperLiga. O altă mare problemă pentru echipa lui Gigi Becali după accidentarea lui Alexandru Pantea

Elias Charalambous a confirmat problemele medicale ale lui Alexandru Băluță la conferința de presă premergătoare meciului de luni seară.

„Știți că Băluță s-a îmbolnăvit, nu va fi în lot, e ceva ce ni s-a întâmplat în ultima săptămână, diferite virusuri. Vreau să mulțumesc staff-ului medical, care lucrează zilnic ca nebunii pentru a pregăti jucătorii.

Ei sunt oamenii care se află în spate, dar care sunt foarte importanți pentru noi”, a declarat Charalambous, la conferința de presă. 

FCSB mai are şase puncte avans în faţa Rapidului, cu un meci mai puţin disputat. Roş-albaştrii sunt sub presiune după startul perfect al rivalilor din Giuleşti, care au 5 victorii din 5 meciuri, în 2024.

Alex Băluţă, şanse mici să facă deplasarea la Cluj! Încă o lovitură pentru FCSB

Elias Charalambous are mari probleme de lot înaintea meciului cu U Cluj. FANATIK a aflat că Alex Băluţă nu s-a putut antrena vineri şi sâmbătă, astfel că sunt şanse mici să îl vedem în lot pentru meciul de luni.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, Alex Băluţă este răcit de câteva zile şi nu a putut participa la şedinţele de pregătire. Astfel, Charalambous şi Pintilii trebuie să găsească o altă soluţie pentru centrul atacului.

Cel mai probabil, David Miculescu îi va lua locul în avanposturi lui Băluţă. Vestea vine la o zi distanţă de la accidentarea gravă a lui Alexandru Pantea, suspect de ruptură a ligamentelor încrucişate.

ADVERTISEMENT

Puţine soluţii în atac pentru roş-albaştrii!

FCSB nu are prea multe soluţii nici în atac. Florinel Coman, Luis Phelipe, David Miculescu şi Octavian Popescu fiind singurii jucători de atac valizi. După ce l-au cedat pe Compagno în China, roş-albaştrii nu mai au niciun atacant central.

Alex Băluţă este o pierdere grea pentru roş-albaştrii. Atacantul a marcat golul victoriei în confruntarea de runda trecută împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Lotul subţire al FCSB, dezbătut la FANATIK SUPERLIGA: “Se poate întâmpla să se îmbolnăvească doi jucători. Ce faci?”

Horia Ivanovici a discutat la FANATIK SUPERLIGA despre subţirimea lotului de la FCSB şi a atras atenţia că în cazul în care vor interveni accidentările, roş-albaştrii vor avea mari probleme:

“Marele pericol de la FCSB în play-off este banca de rezerve. Este subţire banca. Primul “11” este beton, n-ai nicio problemă. Dar pe bancă nu ai jucătorii care să îţi facă diferenţa.

ADVERTISEMENT

Ai Ovidiu Popescu, David Miculescu, Radaslavescu… Sunt jucători care nu fac diferenţa. De exemplu Rapidul. Iese liderul Săpunaru intră Cristea, joacă perfect. Iese Onea intră Braun şi joacă perfect.

Nu mai vorbesc în atac. Acolo e nebunie. Dacă este o virgulă, e banca de rezerve a FCSB-ului. Se poate întâmpla să se îmbolnăvească doi jucători. Ce faci?”, a declarat Horia Ivanovici.

Confruntarea dintre U Cluj şi FCSB este programată luni, de la ora 20:30, pe Cluj Arena. În tur, scorul a fost 2-2, ardelenii reuşind să egaleze cu un gol marcat în ultimele minute de Mitrea.

  • 30 de ani are Alex Băluţă
  • 900.000 de euro este cota de piaţă a atacantului
ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 2.12 este cota pentru „2” la meciul U Cluj - FCSB