Băluţă, supărat după eşecul de la Botoşani: “O aiureală de deplasare”

Gabriel Esanu   
în Casa Pariurilor Liga 1
25/11/2017, 00:19
Băluţă, supărat după eşecul de la Botoşani: “O aiureală de deplasare”

Craiova a ajuns la Botoşani cu doar şase ore înainte de startul partidei, din cauza ceţii. Oltenii trebuiau să sosească la Suceava cu un charter, însă vremea i-a împiedicat să decoleze. În cele din urmă, au ajuns la Bucureşti azi, pentru ca apoi să plece cu o cursă directă spre Iaşi.

“A fost o aiureală cu deplasarea asta, dar asta nu scuză cu nimic jocul nostru. Am avut timp să ne odihnim. Încercăm să terminăm în playoff, cred că şi ei merită. Veniserăm aici să luăm trei puncte. Am încercat să atacăm cu minge lungă şi era greu. Noi suntem jucători mici în atac. S-au apropiat de noi, nu trebuie să mai facem paşi greşiţi”, a spus Băluţă.

FC Botoşani vine la doar un punct de CSU Craiova

A fost un meci greu, în prima repriză nu am controlat jocul. În partea a doua am preluat iniţiativa, dar nu am marcat. Mergem mai departe, ăsta este fotbalul”, a punctat şi Mitriţă. 

CSU Craiova rămâne pe locul 3, la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj, dar cu un meci mai mult disputat decât ardelenii. De partea cealaltă, FC Botoşani este pe 4 şi vine la un singur punct în spatele Craiovei.

Închide ×