Life

Alex Bodi a dat cărțile pe față. De ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

16.02.2021 | 09:05
Alex Bodi a dat cartile pe fata De ce a batuto pe Bianca Dragusanu
Bianca Drăgușanu, lovitură neașteptată din partea lui Alex Bodi. Afaceristul a depus plângere penală pe numele ei. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a dat cărțile pe față și a recunoscut adevărul despre momentele în care și-a agresat fizic fosta parteneră de viață, Bianca Drăgușanu. Afaceristul a explicat motivele care au dus la o asemenea situație.

Chiar dacă au trecut mai bine de trei luni de când s-au despărțit definitiv, fosta asistentă TV nu a uitat momentele de coșmar pe care le-a îndurat din cauza lui Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Mai mult, blondina a publicat imagini din momentele în care fața ei era tumefiată din cauza bătăilor pe care le-ar fi încasat de la afaceristul din Mediaș. Musculosul a recunoscut cum a ajuns să o agreseze pe fosta soție într-un interviu chiar din vila în care locuiește.

Alex Bodi a dat cărțile pe față. De ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Invitat la emisiunea lui Dan Capatos, Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu mai demult și că s-au  împăcat ulterior. Afaceristul a declarat că un incident a avut loc la Viena, în timp ce încă erau căsătoriți în acte.

ADVERTISEMENT

„E adevărat, incidentul s-a petrecut la Viena. Am lovit-o, într-adevăr avea dreptate, dar după ne-am împăcat, a trecut un an și ceva de atunci”, a declarat acesta la Antena Stars, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

În legătură cu agresiunile care au avut loc ulterior, Alex Bodi a mărturisit că gelozia fostei prezentatoare de la Kanal D a dus la un conflict puternic și că ea ar fi sărit la bătaie, acesta fiind și motivul pentru care avea semne pe mâini.

ADVERTISEMENT

„A existat un episod, un conflict între noi. Au degenerat lucrurile din cauza geloziilor ei. E adevărat, și din vina mea, dar ea mereu pretinde că știe lucruri. Dacă ea mă face sociopat și nebun, de ce sare la bătaie la mine? Dacă ea e așa de firavă, normal că are semne pe mâini, că am prins-o când sărea la mine”, a mai spus afaceristul.

Ce spune Alex Bodi despre acuzațiile Biancăi Drăgușanu

După ce blondina l-a acuzat că o șantajează, Alex Bodi a spus că nu este adevărat și că a publicat fotografiile în care fața îi era vânătă doar ca să se răzbune, acestea fiind de după intervenția chirurgicală la nivelul pleoapelor.

ADVERTISEMENT

„Nu este vorba de niciun șantaj. Ăsta e un lucru poate normal pentru multe femei care-și doresc să facă chestia asta. Nu este publicată vreo poză cu ea într-o situație care ar defavoriza-o. Este o intervenție chirurgicală și asta este. Dacă mă întrebi personal îți spun că este vorba de răzbunare combinată cu o diveriune. Pe lângă faptul că vrea să se răzbune, a publicat chestiile astea ca să-mi facă mie rău (…) O jurnalistă a publicat acea imagine (n.r. cu ianca Drăgușanu după operație de blefaroplastie) fără acordul meu”, a mai spus Alex Bodi.

De asemenea, afaceristul a vorbit și despre filmarea în care Bianca Drăgușanu zace inertă pe podea în urma unei presupuse bătăi, lucru pe care Alex Bodi l-a negat. Acesta susține că fosta parteneră a luat niște pastile cu scopul de a-și pune capăt zilelor și că un prieten a găsit-o leșinată pe podea.

„Ea neagă că a luat pastile și că a leșinat. Am găsit-o cu un prieten leșinată pe jos în casă. A zis că a plâns și că a adormit pe jos. Sunt mai multe lucruri pe care nu vreau să le divulg”,  a adăugat Alex Bodi.

Relația celor doi a fost una plină de conflicte, despărțiri și împăcări, iar războiul nu s-a terminat nici acum, după atâtea luni de când și-au spus „adio”. În prezent, Alex Bodi este împreună cu Daria Radionova și au de gând să-și unească destinele și să-și întemeieze o familie.

ADVERTISEMENT