Life

Alex Bodi a dezvăluit adevăratul motivul al întâlnirilor cu Bianca Drăgușanu. De ce a vrut să o vadă

Alex Bodi a dezvăluit adevăratul motiv al întâlnirilor dintre el și Bianca Drăgușanu, fosta lui partenera de viață.
02.06.2021 | 10:07
Alex Bodi a dezvaluit adevaratul motivul al intalnirilor cu Bianca Dragusanu De ce a vrut sa o vada
Alex Bodi a dezvăluit adevăratul motivul al întâlnirilor cu Bianca Drăgușanu. De ce a vrut să o vadă. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a spus care este adevăratul motiv pentru care s-a întâlnit, de mai multe ori, cu Bianca Drăgușanu. Cei doi sunt despărțiți din toamna anului trecut, însă afaceristul are câteva lucruri la casa fostei soții și le vrea înapoi.

Aceste lucruri sunt foarte importante, pentru că este vorba de niște acte, printre care și certificatul de naștere al lui Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri vrea să-și recupereze actele de la locuința fostei sale partenere. Blondina i-a promis că i le va da înapoi, însă acest lucru nu s-a întâmplat până la momentul actual.

Alex Bodi a dezvăluit adevăratul motivul al întâlnirilor cu Bianca Drăgușanu. De ce a vrut să o vadă

Alex Bodi a acordat un scurt interviu la ieșirea dintr-un club. Acesta a fost întrebat despre întâlnirile pe care le-a avut cu Bianca Drăgușanu, dezvăluind motivul pentru care a fost nevoit să-și revadă fosta soție.

ADVERTISEMENT

Antreprenorul din Mediaș are câteva acte importante la locuința divei, de pe vremea când locuiau împreună. Certificatul de naștere al lui Alex Bodi se află în casa fostei asistente TV.

Blondina i-a promis că actele vor ajunge înapoi la el, însă Alex Bodi nu le-a primit nici acum.

„Ea are certificatul meu de naștere și încă ceva, mi l-am uitat la ea acasă de mult, atunci când mi-am schimbat buletinul. Tot am vorbit că mi-l dă, mi-l dă și nu s-a mai întâmplat.

ADVERTISEMENT

Mai am ceva documente la dânsa, nu cred că nu ar vrea, că nu are ce să facă cu ele”, a declarat Alex Bodi la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Ce părere are Alex Bodi despre nunta Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău intenționează să facă următorul pas în relația lor. Cei doi îndrăgostiți și-ar fi organizat o nuntă fabuloasă, al cărei preț ajunge la un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Întrebat de părere are despre cea de-a treia căsătorie a Biancăi Drăgușanu, care ar urma în această vară, Alex Bodi a spus că nu-l mai interesează acest subiect și nici nu vrea să fie implicat.

Amândoi sunt pe drumuri separate acum, la mai bine de jumătate de an de când au încheiat relația.

„Nu mă privește pe mine, nu mai avem vorbitor”, a declarat Alex Bodi pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT