Life

Alex Bodi a uitat-o deja pe Bianca Drăgușanu. A fost surprins în București alături de Daria Radionova

10.11.2020 | 07:36
Alex Bodi a uitato deja pe Bianca Dragusanu A fost surprins in Bucuresti alaturi de Daria Radionova
ADVERTISEMENT

Alex Bodi s-a refugiat în brațele tinerei Daria Radionova la scurt timp după ce a pus capăt relației cu Bianca Drăgușanu, fiind surprins în compania actualei iubite chiar la un restaurant din București. Omul de afaceri pare fericit, semn că a dat-o uitării pe blondină. 

Fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu și rusoaica nu se mai ascund și s-au afișat împreună chiar weekend-ul trecut. Musculosul afacerist a prezentat-o pe șatenă cercului său de prieteni ceea ce înseamnă că povestea lor de dragoste este una cât se poate de asumată.

ADVERTISEMENT

Cei doi amorezi au fost surprinși la un restaurant de fițe din Herăstrău, din imaginile prezentate de cancan.ro reieșind că râd foarte mult unul lângă celălalt. S-au îmbrățișat constant, afaceristul fiind în culmea fericirii de când a pus capăt relației pe care o avea de 2 ani cu fosta prezentatoare de la Kanal D. Vezi imaginile AICI!

Alex Bodi, în brațele Dariei Radionova. A dat-o uitării pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Daria Radionova s-au distrat pe cinste și s-au delectat cu mâncăruri alese, chiar dacă au fost nevoiți să plece acasă destul de devreme. Așadar, despărțirea de frumoasa blondină este cât se poate de serioasă, poate chiar definitivă, așa cum a declarat recent fosta asistentă a lui Dan Capatos.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri din Mediaș și Bianca Drăgușanu pare că și-au încheiat socotelile, fiecare văzându-și mai departe de propria viață. Bărbatul este dispus să se căsătorească cu actuala parteneră de viață, existând zvonuri că tânăra care locuiește la Londra a fost deja cerută de soție.

În acest timp blondina se ocupă mai mult de afacerile personale și chiar a scos pe piață un parfum care-i poartă numele, lansarea având loc în Dubai, împreună cu buna sa prietenă, Ramona Gabor, nimeni alta decât sora Monicăi Gabor.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este mai decisă ca niciodată să nu mai aducă vorba de cel care i-a fost o perioadă iubit și soț, dorind să se ocupe mai mult de ea și de creșterea fiicei sale și a prezentatorului Victor Slav, Sofia, care a stat mai mult cu bunica în ultima vreme.

Acesta ar fi principalul motiv pentru care vedeta a pus capăt legăturii cu Alex Bodi, precizând la un moment dat pe rețelele de socializare că este o persoană asumată și nu are niciun regret față de ce s-a întâmplat în ultimii 2 ani în viața ei amoroasă.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV și Alex Bodi au avut parte de o relație cu năbăcrocrodăi, blondina fiind agresată în repetate rânduri. Ultimul scandal a avut loc în urmă cu mai bine de o lună, moment în care Bianca Drăgușanu chiar și s-a scos certificat medico-legal.

ADVERTISEMENT