Life

Alex Bodi, acuzații dure la adresa lui Florin Salam. Ce i-a făcut, de fapt, manelistul: ”Nu știu ce-a fost în mintea lui”

Alex Bodi lansează acuzații extrem de dure la adresa lui Florin Salam. Afaceristul spune că i-a împrumutat bani manelistului, însă ar fi fost țepuit.
18.01.2023 | 17:18
Alex Bodi acuzatii dure la adresa lui Florin Salam Ce ia facut de fapt manelistul Nu stiu cea fost in mintea lui
Alex Bodi, acuzații dure la adresa lui Florin Salam. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Numele lui Alex Bodi a devenit cunoscut publicului larg în urmă cu mai bine de un an de zile.

Alex Bodi spune că l-a împrumutat cu bani pe Florin Salam

Celebra Bianca Drăgușanu a format un cuplu cu omul de afaceri, iar relația lor a fost una destul de controversată. Mai apoi, Alex Bodi a avut și probleme cu legea, ajungând din nou în centrul atenției.

Acum, iată că ies la suprafață detalii interesante despre afacerist, dar și despre relația pe care acesta o avea cu faimosul manelist, Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat la Antena Stars, Alex Bodi a vorbit printre altele și de Florin Salam. Mai exact, afaceristul spune că timp de 10 ani l-ar fi împrumutat cu bani pe acesta și deși nu ar fi vrut să vorbească public despre ”țeapa” pe care și-a luat-o, acum se simte nevoit să iasă la înaintare.

După scandalul cu afacerea, Alex Bodi spune că nu înțelege de unde are manelistul un așa mare tupeu, având în vedere că știe foarte bine cine l-a ajutat, dar și în ce măsură.

ADVERTISEMENT

”Nu știu de unde tupeul ăsta al lui, el mă știe, avem o groază de prieteni comuni. Ne știm de o grămadă de ani, l-am salvat din anumite chestii, ca să nu dau nume și întâmplări.

Nu știu ce-a fost în mintea lui să zică: ”Ca să stai lângă Salam trebuie să ai putere, trebuie să bagi mâna în buzunar”. Numai de rușine că știa câți bani a luat de la mine timp de 10 ani, nu trebuia să pomenească”, a spus afaceristul, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi spune că a ținut la Florin Salam

Mai mult de atât, Alex Bodi spune că se aștepta ca Florin Salam să îi mulțumească pentru ajutorul acordat vreme de aproape un deceniu, în loc să facă fel de fel de afirmații.

Mai departe, fostul iubit al faimoasei Bianca Drăgușanu l-a umilit pe Florin Salam, spunând că el nici măcar nu știe dacă manelistul are în realitate bani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta a făcut și o comparație între el și Florin Salam. Alex Bodi susține că manelistul ar trebui să cânte 30 de ani ca să ajungă la anumite sume de bani.

Deși îl respecta mult pentru munca sa și de asemenea ținea mult la manelist, iată că toate aceste situații l-au făcut să își schimbe radical părerea.

”Îl respect și țineam foarte mult la el. Cred că are o vârstă, dar nu știu unde e puterea lui. El e ”rege” pentru oameni și să nu uite că oamenii l-au ridicat.

El este unde e sau a fost datorită oamenilor.”, a mai adăugat manelistul, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT