Life

Alex Bodi, adevărul despre pozele cu Bianca Drăgușanu snopită în bătaie: ”Suferă de atenție”

12.02.2021 | 09:07
Alex Bodi adevarul despre pozele cu Bianca Dragusanu snopita in bataie Sufera de atentie
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a spus adevărul despre imaginile în care Bianca Drăgușanu apare snopită în bătaie. Afaceristul a recunoscut faptele petrecute în relația cu blondina, dar nu înțelege motivul pentru care le-a scos la iveală abia acum.

Omul de afaceri din Mediaș susține că și-a asumat bătăile pe care i le-a aplicat fostei asistente TV în timpul relației de 2 ani, însă spune că vedeta a avut multe beneficii de pe urma acestora. Se pare că după fiecare împăcare fosta prezentatoare TV era „răsplătită” cu vacanțe sau cadouri scumpe.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, afaceristul musculos nu înțelege de ce a trebuit să dea acum pozele în care apare desfigurată, mai ales că faptele s-au petrecut de mult. Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu nu are dovezi suficiente pentru a susține acuzațiile lansate în urmă cu 2 zile.

Alex Bodi, atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu. Ce spune despre bătăi

De asemenea, Alex Bodi încearcă să se țină departe de scandalul în care a fost implicat de fosta soție, având în vedere situația sa actuală cu legea. Omul de afaceri este arestat la domiciliu și nu vrea să agite și mai mult lucrurile, mai ales că e vizat într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și de persoane.

ADVERTISEMENT

„Doamna declară multe chestii referitoare sau cu aluzie la mine, ca de multe dăți, dar se pare că nu știu câtă credibilitate mai are. În primul rând, eu nu vreau să îi mai intru în jocul ăsta murdar și am evitat asta aproape trei luni de zile.

Am evitat total orice provocare venită din partea dânsei și să public această chestie nu cred că este un beneficiu pentru mine. având în vedere viața mea, punctul în care mă aflu, relația în care mă aflu, deci nu m-ar avantaja sub nicio formă. 

ADVERTISEMENT

Ea a fost cu mine împreună din anul 2018, septembrie. Ne-am despărțit anul trecut, prin octombrie. Iar referitor la imaginile pe care le-am publicat, că am mai primit dintr-o grămadă de părți, ar trebui să știe că vine cu lucruri care s-au întâmplat acum 2 ani, anumite chestii pe care eu mi le-am asumat și le-am recunoscut. 

Eu când fac ceva îmi asum, dar ea trebuie să aducă dovezi de moment. Sper să nu fie nevoit să vorbesc, pentru că nu mai vreau să intru în scandalul ăsta mediatic, pentru că eu nu trăiesc din asta.

ADVERTISEMENT

Poate să facă 50.000 de plângeri, ea trebuie să le susțină. A mai făcut plângeri, dar din câte știu eu plângerile penale se fac în maxim 90 de zile. Acuma, care ar fi motivul, dacă nu ne-am mai văzut de 4 luni și am ignorat-o total.

Nu am avut niciun contact fizic. Mă deranjează chestiile astea, că încearcă să agite lucrurile, să profite poate de situația în care mă aflu. Cred că suferă de atenție”, a spus Alex Bodi la Xtra Night Show. 

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu susține că există un dosar penal pe rol, ultima plângere depusă împotriva fostului iubit fiind la numai o lună după ce au pus punct relației cu năbădăi. În plus, blondina a mai dezvăluit că este sunată în continuare de afacerist, deși formează un cuplu cu Daria Radionova.

ADVERTISEMENT