ADVERTISEMENT
Life

Alex Bodi ar fi fost plătit regește pentru apariții TV și comerț. Avocatul încearcă să-l scoată nevinovat

Autor: Alexa Serdan | 01.12.2020 | 07:26
Alex Bodi ar fi fost plătit regește pentru apariții TV și comerț. Avocatul încearcă să-l scoată nevinovat
Alex Bodi, trimis în judecată de DIICOT. De ce este acuzat fostul soț al Biancăi Drăgușanu Sursa foto: Instagram

Alex Bodi se află în spatele gratiilor din 11 noiembrie, avocatul său, Cătălin Dancu, încercând să-l scoată basma curată. Apărătorul susține că omul de afaceri din Mediaș ar fi fost plătit regește pentru apariții TV și comerț. 

ADVERTISEMENT

În plus, apărătorul fostului iubit al Biancăi Drăgușanu susține că acesta a reprezentat o perioadă bună Parlamentul European prin intermediul muncii sale de jurnalist, fiind angajat drept reporter la o publicație din Germania.

În aceste condiții avocatul este de părere că inculpatul nu are niciun motiv să fie implicat în dosarul de proxenetism, trafic de droguri și de persoane, Alex Bodi câștigând regește, venitul anual ridicându-se la fabuloasa sumă de 7 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, venituri de milioane pentru emisiuni TV? Ce spune avocatul său

Cu toate acestea, avocatul afaceristului musculos trebuie să vină cu probe solide pentru a-i demonstra nevinovăția lui Alex Bodi, mai ales că în momentul de față nu au fost depuse prea multe acte la dosarul instrumentat de DIICOT.

Potrivit spynews.ro, fostul soț și iubit al Biancăi Drăgușanu nu a încheiat contracte pentru aparițiile pe micile ecrane, în timp ce reportajele pentru publicația nemțească nu apar nicăieri, în ciuda faptului că avocatul a depus la dosar un contract încheiat între afacerist și ziarul respectiv.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată anterior mai arată că Alex Bodi primea 3.000 de euro lunar pentru articolele sale de la Parlamentul European, sumă care nu se regăsește în extrasele de cont. Cel mai probabil omul de afaceri primea acești bani cash, direct de la casierie.

Totodată, Cătălin Danciu susține că milionarul era monitorizat de autorități încă din luna martie 2018, procurorii negăsind suficiente probe solide pentru a-l pune sub acuzare pentru faptele de care se spune că se ocupă de mai bine de 12 ani.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi este audiat în calitate de martor, a mai precizat apărătorul său în urmă cu ceva timp, avocatul încercând să-l scoată din închisoare cât mai repede. Din păcate, i-a fost respinsă cererea de eliberare înainte de termenul de 30 de zile, afaceristul urmând să stea în spatele gratiilor,

Așadar, omul de afaceri din Mediaș rămâne în continuare în arest preventiv, fiind suspect într-un dosar alături de Adrian Tâmplaru, liderul lumii interlope din Sibiu, dar și alte șapte persoane.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!