ADVERTISEMENT
Life

Alex Bodi, atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu. Reacția neașteptată a divei

Autor: Madalina Moraru | 12.09.2020 | 19:57
Alex Bodi, atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu. Reacția neașteptată a divei
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au confirmat în exclusivitate pentru Fanatik că s-au împăcat

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt la cuțite, în aceste momente. Cei doi foști îndrăgostiți au în prezent reacții considerate halucinante de către cei care îi apreciază.

ADVERTISEMENT

Afaceristul a lansat un atac foarte dur la adresa Biancăi. La rândul său, nici diva nu s-a lăsat mai prejos și a dorit să îi răspundă cu aceeași monedă.

Mai mult, există zvonuri că după ce au pus capăt socotelilor amoroase, vedeta s-ar fi aventurat și aruncat în brațele unui alt bărbat celebru și foarte bogat.

Alex Bodi o atacă pe Bianca Drăgușanu public. Ce reacție uluitoare a avut diva la toate acestea

Mai exact, e vorba despre afaceristul turc cu care și Otilia Billionera a fost logodită în trecut. Vizibil deranjat de astfel de vești, Alex Bodi a decis să întoarcă armele contra fostei sale soții. Bianca a negat orice informație apărută despre o posibilă nouă idilă, oferind chiar primele declarații în acest sens.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Bianca și Alex Bodi a fost una foarte tumultoasă. Ei s-au despărțit iarăși, dar având în vedere că nu sunt la primul eveniment de acest fel, fanii au decis să le mai acorde un răgaz de împăcare. Lucrurile par să se fi încheiat de tot, însă, având în vedere mesajele postate de Alex Bodi.

Cei doi și-au spus adio încă o dată, motivul fiind unul ce a rămas cunoscut doar de ei. Momentul ce a coincis cu modul în care și-au încheiat relația a fost aniversarea lor de doi ani de zile. Nu s-au putut bucura așa cum se cuvine de clipele ce trebuiau să fie magice.

În prezent, Alex Bodi a lansat un atac fără precedent la adresa Biancăi. Omul de afaceri originar din Mediaș a decis că a venit momentul să o uite pe fosta lui parteneră. De aceea, a atacat-o printr-un mesaj postat în mediul online. Rândurile au avut foarte mult subînțeles.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea Bianca nu a stat pe gânduri și a răspuns cu aceeași postare, al cărui mesaj era cel de “Ce mare e omul când se laudă și ce mic e când e pus la probă”.

Alex Bodi, atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu. Reacția neașteptată a divei
Alex Bodi a atacat-o public pe Bianca Drăgușanu cu o postare la care diva a răspuns identic!

La scurt timp după ce au divorțat în luna martie din 2020, Bianca și Alex Bodi și-au acordat o nouă șansă. Aceasta nu a venit fără un acord din partea celor doi foști soți, prin care erau de acord să nu își arunce injurii în public.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!