Life

Alex Bodi, atac fără precedent la adresa Biancăi Drăgușanu, după ce s-a afișat cu turcul

07.09.2020 | 14:03
Alex Bodi atac fara precedent la adresa Biancai Dragusanu dupa ce sa afisat cu turcul
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au separat în urmă cu mai puțin de o săptămână, fosta asistentă TV găsindu-și rapid fericirea în brațele milionarului turc, Cengiz Şıklaroğlu. Omul de afaceri din Mediaș nu s-a putut abține și a lansat un atac dur la adresa fostei partenere de viață.

Fostul iubit al blondinei a criticat-o dur pe cea alături de care a stat timp de 2 ani, după ce mai multe persoane i-au scris în mediul online. În plus, Alex Bodi îi dorește Biancăi Drăgușanu să fie fericită și este foarte vehement în privința unei eventuale împăcări.

ADVERTISEMENT

„Păi așa e în iubire… unul te lasă, altul te ia. Îi doresc să fie fericită!”, a fost replica musculosului după ce o persoană i-a scris pe Instagram că Bianca Drăgușanu „își dă tag cu turcul”, notează ciao.ro.

Alex Bodi, atac dur la adresa fostei sale iubite, după ce blondina s-a cuplat cu turcul

„Vezi că e disperată Beanca să o găsești… se tot pozează prin aeroport, hotel, mașină închiriată… și-a vândut două poșete… ar trebui să îi transferi și ei bani, că după o ai pe conștiință… ți-a lăsat și un mesaj… yes, you find me”, i-a scris un alt fan lui Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Nici de data aceasta afaceristul nu a lăsat garda jos și a venit cu un alt răspuns inedit precizând că fosta sa parteneră de viață caută singură bărbații acasă, după ce în urmă cu câteva zile a plecat în Turcia pentru a se întâlni cu Cengiz Şıklaroğlu, milionarul care a fost cuplat cu Ioana Filimon și Otilia Bilionera.

 „Ea caută singură bărbații la domiciliu. Cu mine nu mai are ce căuta”, a fost răspunsul dat de fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, în mediul online.

ADVERTISEMENT

„Cum stă treaba? Gata iarăși? Eheee… de data asta trebuie să-și pună iar un rând de buze ca să te întorci la ea ?”, este comentariul lăsat de un alt internaut pe rețelele de socializare referindu-se la despărțirea de Bianca Drăgușanu care a avut după 2 ani de relație.

Alex Bodi, adevăratul motiv al despărțirii de Bianca Drăgușanu

„Nu am declarat nimănui motivul. Ea s-a supărat pe mine pentru că eu a trebuit să plec și nu am putut să o iau cu mine. Iar ea a interpretat cum a vrut ea. Nu știu de ce toată lumea face legătura cu Daria, ea nu este aici unde sunt eu.

ADVERTISEMENT

 Și dacă ar fi fost vorba ca Daria să fie în același loc cu mine, a fost când eu eram cu Bianca în Monaco. Cum am mai spus, o las să-și găsească pe cineva cu care să poată comunica bine”, a spus Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT