Life

Alex Bodi, declarație de dragoste după împăcarea cu Bianca Drăgușanu: ”Aceleași gânduri”

18.06.2020 | 11:40
Alex Bodi declaratie de dragoste dupa impacarea cu Bianca Dragusanu Aceleasi ganduri
ADVERTISEMENT

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat în urmă cu câteva zile după ce omul de afaceri din Mediaș a avut o idilă scurtă cu frumoasa rusoaică Daria Radionova. Bărbatul este hotărât să nu mai lase fericirea să-i scape prin degete, recuperând timpul pierdut fără blondină.

Afaceristul vrea să demonstreze că este serios în privința sentimentelor pe care le are pentru fosta soție. După ce a plecat după Bianca Drăgușanu la mare, acum îi face o frumoasă declarație de dragoste pe rețelele de socializare unde a publicat și o imagine cu blondina.

ADVERTISEMENT

„Aceeași privire… aceiași ochi… aceleași gânduri, dar prea serioși! Noi ❤️❤️, a scris Alex Bodi pe pagina de Instagram în dreptul unei imagini în care apare alături de Bianca Drăgușanu, în mașină.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, mai îndrăgostiți ca niciodată

Afaceristul musculos susține că o iubește pe Bianca Drăgușanu foarte mult fiind singura relație amoroasă pe care și-a asumat-o de-a lungul anilor. Alex Bodi a mai precizat că a făcut multe greșeli, dar este convins că blondina este dragostea vieții sale.

ADVERTISEMENT

În plus, omul de afaceri a mai menționat că există o chimie între ei care nu poate să-ți țină departe unul de celălalt, în ciuda faptului că au trecut prin multe neînțelegeri și scandaluri.

„Este strict decizia mea. Eu nu mi-am asumat alte relații, poate au fost niște lucruri pripite. Singura femeie cu care mi-am asumat relația și iubirea a fost Bianca. Am făcut multe greșeli, însă în toata nebunia asta e ceva sigur (…)

ADVERTISEMENT

Au fost niște săgeți de-ale mele, jocul nostru de orgolii. Dacă nu o iubeam nu veneam acasă. Nu ne-am vorbit trei săptămâni”, a mărturisit Alex Bodi pentru wowbiz.ro.

Pe de altă parte, fosta asistentă TV, Bianca Drăgușanu, mărturisește că încearcă să înțeleagă schimbările de comportament ale fostului ei soț și că momentan lasă viața să o ia prin surprindere.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Mă întreabă lumea dacă mai pot.

Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil”a spus blondina în cadrul unei emisiuni TV.

 

 

ADVERTISEMENT