ADVERTISEMENT
Life

Alex Bodi, declarație de dragoste: „Ești un înger pe care Dumnezeu mi l-a trimis”

Autor: Cerasela Stafie | 26.12.2020 | 11:29
Alex Bodi, declarație de dragoste: „Ești un înger pe care Dumnezeu mi l-a trimis”
Alex Bodi, declarație de dragoste: „Ești un înger pe care Dumnezeu mi l-a trimis” Colaj: Fanatik

Alex Bodi i-a făcut o declarație de dragoste impresionantă actualei sale iubite, Daria Radionova. Bărbatul i-a transmis rusoaicei că o vede ca pe un înger trimis de Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a revenit în forță în mediul online după ce a fost eliberat din penitenciar. Acesta petrece sărbătorile de iarnă la casa din Tunari, alături de fiicele sale, dar și de actuala parteneră de viață.

Postările dese din ultima vreme au culminat cu o fotografie în care apare lângă rusoaica stabilită la Londra, imaginea fiind însoțită și de un mesaj emoționant transmis femeii.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, declarație de dragoste pentru Daria Radionova

„Dumnezeu te supune la încercări grele ca să vadă cât poți fi de puternic, să te rupă de cei greșiti din viața ta, dar și să-ți scoată în cale suflete care să-ți fie alături, iar tu ești un înger pe care El mi l-a trimis în viața mea!”, a scris omul de afaceri îndescrierea unei imagini în care apare alături de Daria Radionova.

Alex Bodi + Daria Radionova
Alex Bodi și Daria Radionova
Sursa foto: Instagram

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, începând din 18 decembrie. Odată cu revenirea la căminul din Tunari, acesta a reapărut și în mediul online și a făcut primele declarații publice despre acuzațiile de proxenetism, trafic de persoane și șantaj.

ADVERTISEMENT

Afaceristul le-a trimis un mesaj celor ce i-au fost aproape, mulțumindu-le pentru sprijinul acordat în ultima vreme. El a ținut să menționeze că o să-și dovedească nevinovăția, având încredere în justiția din țara noastră.

Este o perioadă bună din viața lui Alex Bodi, după plasarea în arest la domiciliu și petrecerea sărbătorilor în afara gratiilor, el se bucură și de prezența fiicelor sale de Crăciun, dar și a iubitei, revenită în România când bărbatul a fost eliberat.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt foarte prezenți în mediul online, distribuind informații și imagini ale modului în care au amenjat casa de sărbători, dar și alături de oamenii și ființele dragi.

Nici Bianca Drăgușanu nu poate să se plângă. Frumoasa blondă se bucură de compania unui grup de prieteni în aceste zile și s-a afișat alături de un bărbat a cărui identitate nu a fost dezvăluită.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!