Life

Alex Bodi, dezamăgit de condițiile din arestul preventiv. Avocatul afaceristului a spus tot

08.12.2020 | 13:26
Alex Bodi dezamagit de conditiile din arestul preventiv Avocatul afaceristului a spus tot
Alex Bodi, dezamăgit de condițiile din arestul preventiv. Avocatul afaceristului a spus tot. Sursa foto: Agerpres/Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Bodi (37 de ani) se află în arest preventiv de mai bine de 3 săptămâni, avocatul omului de afaceri vorbind recent despre condițiile în care stă fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Afaceristul este dezamăgit de celula în care stă, mai ales că înainte locuia într-o vilă de 1,5 milioane de euro. 

Milionarul nu beneficiază de un rang special, fiind la același nivel cu ceilalți deținuți, la un moment dat având alți 3 colegi de celulă. Bărbatul, anchetat într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și de persoane, stă într-o clădire veche a inspectoratului de poliție din Craiova.

ADVERTISEMENT

Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, a mărturisit că afaceristul se consideră nevinovat și nu înțelege de ce numele său a fost târât prin noroi, în ciuda faptului că existe probe care atestă că este unul dintre capii rețelei de proxenetism care activa în Germania și alte țări europene.

Alex Bodi, în celulă cu alți 3 deținuți. Afaceristul nu are niciun privilegiu

Alex Bodi nu se poate obișnui cu gândul că este în spatele gratiilor, chiar dacă nu este realmente într-o închisoare. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu speră să fie plasat la domiciliu, apărătorul său urmând să aducă dovezi care să ateste că nu are cazier și că nu a făcut niciodată obiectul unei anchete penale.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri din Mediaș are aceleași condiții ca și ceilalți deținuți, stând într-o celulă în care nu are frigider și televizor, fiind extrem de dezamăgit de presiunea care apasă în prezent pe umerii săi. Bodi speră să se schimbe situația cât mai curând, mai ales că termenul de 30 de zile de arest se apropie de final.

„Este dezamăgit, este frustrat, e o presiune pe umerii lui. Îmi spune: ”Cătălin, efectiv, eu nu știu de unde au scos ăștia toată povestea asta în care să fiu pus la un asemenea nivel, atât de jos și să suport asemenea restricții în condițiile în care eu nu am de-a face cu acest dosar. 

ADVERTISEMENT

Alex Bodi are aceleași condiții pe care le au cei care sunt în arestul inspectoratului de poliție, nu vă închipuiți că sunt alte condiții. Nu stă singur, nu are frigider, televizor sau covoare persane. Stă exact ca orice alt arestat preventiv fără nici un fel de privilegiu.

Ultima dată, erau 4 în celulă, acum Dumnezeu știe câți or mai fi sau unde-l mută. La data respectivă, la început, când am vorbit eu cu el stăteau 4. Arestul se face într-o clădire veche, sunt clădirile alea faimoase ale lui Ceaușescu.

ADVERTISEMENT

Acum, mă pun și eu în locul comandantului, de ce trebuie să-i dea lui condiții speciale față de ceilalți. Nu există așa ceva: are aceleași condiții, e într-un arest preventiv, de aia nici nu stă într-un penitenciar”, a declarat Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, informează wowbiz.ro.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și-a petrecut ziua de naștere în arest, petrecerile fastuoase din alți ani fiind date uitării. Singurul care l-a vizitat în această zi a fost avocatul său, care nu i-a adus meniuri scumpe, ci mâncare ambalată și fructe.

ADVERTISEMENT