Life

Alex Bodi, dezvăluiri despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Am avut discuții cu ea”

Alex Bodi a făcut dezvăluiri despre relația cu Bianca Drăgușanu, la mai bine de jumătate de an de când s-au despărțit.
28.05.2021 | 18:01
Alex Bodi dezvaluiri despre relatia cu Bianca Dragusanu Am avut discutii cu ea
Alex Bodi, dezvăluiri despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Am avut discuții cu ea” Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu și a lămurit zvonurile potrivit cărora s-ar fi împăcat cu celebra blondină.

Afaceristul din Mediaș a vorbit și despre întâlnirile recente pe care le-au avut cei doi în public. Au existat speculații cum că cei doi ar forma din nou un cuplu, însă amândoi au negat vehement aceste zvonuri.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, dezvăluiri despre relația cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. După o relație tumultoasă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în toamna anului trecut.

Timp de câteva luni, Alex Bodi a avut o relație cu Daria Radionova, care l-a părăsit cu aproape două luni în urmă.

ADVERTISEMENT

Nici Bianca Drăgușanu nu a fost singură, ci alături de Gabi Bădălău, cu care este împreună de la începutul anului.

Recent, Alex Bodi și fosta asistentă a lui Dan Capatos s-au întâlnit de câteva ori. Au existat numeroase speculații cum că s-ar fi împăcat, dar amândoi au negat acest lucru.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi a ținut să facă lumină în cazul acestor întâlniri. Unele dintre ele au fost întâmplătoare, iar în altele și-a dorit doar să clarifice anumite lucruri cu fosta soție.

Afaceristul spune că nu este obsedat de ea și nu vrea să o urmărească, așa cum s-a scris.

„Nu am vrut sa vorbesc pentru că am și promis cuiva asta. Nu au existat tensiuni sau agresiuni. Și ca să nu răscolesc lucrurile, o să spun toate întâlnirile din coincidență, am avut discuții cu ea.

ADVERTISEMENT

Am tăcut și am stat în umbră și e prea mult. Nu a fost vorba de hărțuire, incidentul cu salonul, ea era foarte supărată și am rugat-o să nu plece așa la volan.

Nu vreau să vorbesc mult. Ea mi-a zis dimineață că merge acolo, iar eu am mers acolo”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

Alex Bodi, adevărul despre întâlnirea la restaurant

Legat de întâlnirea pe care au avut-o la restaurantul din nordul Capitalei, Alex Bodi susține că a fost o simplă coincidență, întrucât el merge des la localul respectiv.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au venit și ei acolo, iar afaceristul a profitat de ocazie ca să o întrebe pe divă de ce a cerut ordin de restricție împotriva lui.

Alex Bodi nu vrea să-i despartă pe cei doi și chiar a strâns mâna cu fostul Claudiei Pătrășcanu, astfel încât să nu mai existe și alte scandaluri.

„Episodul la restaurant. Este restaurantul unde merg eu zilnic și chiar trebuia să mă întâlnesc cu patronul. Ea era cu Gabi la masă și am întrebat-o de ce vrea să îmi pună ordin de restricție, păi dacă tu provoci omul, cum poți spune că eu sunt agresiv?

(…) Eu nu o căutam obsedat. A fost un joc, îi plac jocurile și adrenalina. Nici măcar nu am strigat la ea. Eu nu sunt ăla rău. Dacă nu primeam mesaje, nu aveam cum să mă văd cu ea. Și ne-am întâlnit și în alte locuri de care nu știe lumea”, a mai spus Alex Bodi.

ADVERTISEMENT