Life

Alex Bodi, dezvăluiri despre relația cu Bianca Drăgușanu după ce a fost eliberat! ”Azi suntem iubiți, mâine…”

13.05.2021 | 15:35
Alex Bodi dezvaluiri despre relatia cu Bianca Dragusanu dupa ce a fost eliberat Azi suntem iubiti maine
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a vorbit despre Bianca Drăgușanu după ce a fost eliberat din arestul la domiciliu și a recunoscut că nu exclude o împăcare. 

Alex Bodi a oferit, pentru Antena Stars, un interviu în care a vorbit despre Bianca Drăgușanu și despre dezamăgirile pe care le-a avut în ultima perioadă în viața lui.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, despre relația cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a recunoscut că nu exclude o împăcare cu Bianca Drăgușanu, fosta lui soție, în ciuda faptului că, între ei, au avut loc și episoade mai puțin plăcute, discutându-se adeseori despre violență conjugală sau despre trădări.

”Nu știi ce se întâmplă, oamenii mai coincid, oamenii se mai salută, azi suntem iubiți, mâine dușmani, după soț, iar prieteni, acum nu vorbim, peste doi ani poate iar ne salutăm. Nu e capitol încheiat pentru mine, sunt singur și pot să fiu cu cine vreau”, a spus, pentru sursa citată, Alex Bodi când a venit vorba despre Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi o admiră și acum pe Daria Radionova

În altă ordine de idei, Alex Bodi a vorbit și despre celelalte femei care au trecut, în ultima vreme, prin viața lui. Iar printre acestea s-a numărat și fotomodelul din Republica Moldova, Daria Radionova, cea care i-a fost alături și în momentul în care mascații au dat buzna peste el.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a spus că, de fapt, Daria Radionova este genul de femeie pe care orice bărbat și-ar dori să o aibă lângă el și că îi este recunoscător că i-a fost, o perioadă, aproape.

ADVERTISEMENT
Daria Radionova
Daria Radionova i-a lasat o impresie buna lui Alex Bodi, desi s-au despartit Sursa foto: Instagram

”Eu nu m-am certat, a fost o decizie, a fost o scânteie de-a ei, scânteile țin puțin, se aprind și se sting. Oamenii se bucură de răul anumitor persoane”, spune Alex Bodi despre Daria Radionova.

Alex Bodi duce dorul fetiței pe care o are cu Iulia Sălăgean

Alex Bodi a spus că ceea ce i-a fost cel mai greu a fost legat de fetița pe care o are cu Iulia Sălăgean, cea care, de altfel, este și martor în procesul de proxenetism în care este implicat, motiv pentru care fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu poate intra în contact cu ea sau cu copilul pe care îl au împreună.

ADVERTISEMENT

”E puțin complicat, o să am răbdare, o să găsim o soluție. Poate și Justiția o să înțeleagă că sunt anumite chestii de care depind, e vorba de creșterea unui copil”, a mai precizat Alex Bodi.

Alex Bodi, săltat de mascați și acuzat într-un dosar de proxenetism

Alex Bodi a fost săltat, la începutul lunii noiemnrie a anului trecut, de mascați și de procurorii DIICOT, fiind acuzat, printre altele, de proxenetism într-un dosar în care este implicat și Adrian Tâmplaru, fostul locotenent al interlopului Ion Clămparu și, totodată, nașul fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

Conform procurorilor DIICOT, gruparea din care ar face parte și Alex Bodi, racola tinere, prin metoda ”loverboy” sau făcându-le promisiuni cu privire la un loc de muncă rentabil, pentru ca apoi să le constrângă să practice prostituția în țări precum Germania, Spania, Italia, Marea Britanie sau Elveţia.

Alex Bodi a fost dus din vila în care locuia alături de Daria Radionova în arestul poliției, loc în care a petrecut 30 de zile, ulterior instanța considerând că acesta poate fi arestat la domiciliu și a fost eliberat de curând.

ADVERTISEMENT