Life

Alex Bodi e milionar, dar cu ce se ocupă sora sa? Sonia duce o viață modestă și discretă

16.11.2020 | 11:36
Alex Bodi e milionar dar cu ce se ocupa sora sa Sonia duce o viata modesta si discreta
Alex Bodi e milionar, dar cu ce se ocupă sora sa? Sonia duce o viață modestă și discretă. Sursa foto: adevarul.ro
ADVERTISEMENT

Alex Bodi e milionar în euro, însă foarte puțini oameni știu cu ce se ocupă sora sa, Sonia, care trăiește de ani buni în Spania. Tânăra nu deține nici măcar un sfert din averea omului de afaceri din Mediaș și duce o viață modestă și discretă. 

Potrivit spynews.ro, Alexandra Sonia Bodi lucrează ca și casieră în orașul Alcala de Henares de lângă Madrid, acolo unde locuiesc și părinții celor doi, Iosif și Sanda Bodi.

ADVERTISEMENT

Femeia nu se bucură de popularitatea fratelui său, ci mai degrabă trăiește dintr-un loc de muncă modest care o ajută să-și crească fiica. Sora lui Alex Bodi are o fetiță în vârstă de 5 ani pe care o crește singură, soțul ei, spaniolul Bauty Ayllon decedând fulgerător în urmă cu mai bine de un an.

Cine este și cu ce se ocupă sora lui Alex Bodi. Sonia are o viață modestă

Nașul de botez al micuței este chiar afaceristul musculos, Alex Bodi, care de altfel îi este și unchi. Omul de afaceri originar din Mediaș are la rândul său două fete care provin din două căsnicii diferite, copilele înțelegându-se de minune atunci când se întâlnesc.

ADVERTISEMENT

Sonia Bodi nu pare să tânjească după saci de bani, mulțumindu-se cu salariul pe care-l obține de la măcelăria la care lucrează. Sora lui Alex Bodi muncește încă din anul 2009 pe costul de casier, în ciuda faptului că fostul iubit al Biancăi Drăgușanu se scaldă în euro.

Blondina își crește fetița cu ajutorul familiei sale, părinții lui Alex Bodi locuind foarte aproape de ea. Sora afaceristului și părinții apar frecvent în imagini pe rețelele de socializare, semn că relația lor este una extrem de apropiată.

ADVERTISEMENT
Sonia Bodi, sora afaceristului Alex Bodi, împreună cu fiica sa
Sonia Bodi, sora afaceristului Alex Bodi, împreună cu fiica sa. Sursa foto: Facebook.com

Alex Bodi, avere construită pe spatele unei rețele de prostituție?

Alex Bodi a strâns o avere considerabilă de când este partener în compania specializată în tranzacții cu microlingouri de aur, fiind mâna dreaptă a celui denumit în lumea mondenă „Prințul criptomonedelor”. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu deține mai multe vile, dar și mașini de lux.

Musculosul afacerist este proprietarul unei vile din Monte Carlo pentru care ar fi scos din buzunar nu mai puțin de două milioane de euro, afacerea din care face parte alături de Joseph aducându-i un venit anual de 1 milion de euro, după cum avea să mărturisească chiar el.

ADVERTISEMENT

În momentul de față întreaga avere a lui Alex Bodi este luată la bani mărunți de autorități după ce a fost arestat într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și de persoane. În aceeași anchetă este pus sub acuzare și nașul său, Adrian Tâmplaru, un interlop renumit în Sibiu.

ADVERTISEMENT