Life

Alex Bodi, față în față cu Denise Rifai: “V-ați obligat fosta soție să se prostitueze?”

Alex Bodi este cel mai nou invitat al emisiunii „40 de întrebări”, moderată de prezentatoarea Denise Rifai, la Kanal D.
15.09.2021 | 19:40
Alex Bodi fata in fata cu Denise Rifai Vati obligat fosta sotie sa se prostitueze
Alex Bodi, față în față cu Denise Rifai: “V-ați obligat fosta soție să se prostitueze?”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri din Mediaș se va afla față-n față cu jurnalista chiar în ediția care va avea loc la finalul acestei săptămâni, duminică, 19 septembrie 2021.

Afaceristul va primi unele dintre cele mai dificile și mai incomode întrebări, una dintre acestea având foarte mare legătură cu una dintre fostele sale soții.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de cea de-a doua consoartă, Iulia Sălăgean, cu care are și o fetiță. Alex Bodi va fi nevoit să facă dezvăluiri despre mariajul cu blondina.

Alex Bodi, testul cel mai dur în emisiunea lui Denise Rifai

„V-ați obligat fosta soție să se prostitueze?”, este una dintre întrebările la care Alex Bodi va răspunde în emisiunea difuzată pe Kanal D, de la ora 22:45.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost chestionat în această privință după ce numele fostei soții ar fi apărut într-un dosar în care afaceristul a fost acuzat destul de recent.

Se pare că Iulia Sălăgean ar fi declarat, sub protecția anonimatului, că vedeta a obligat-o să se prostitueze în perioada în care erau o familie.

ADVERTISEMENT

Declarațiile fac parte din procesul instrumentat de DIICOT legat de o rețea internațională infracțională din care ar face parte inclusiv afaceristul în vârstă de 38 de ani.

Alex Bodi, chestionat de prezentatoarea Denise Rifai. Ce l-a întrebat

„De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?”, „Cum se numește bărbatul care lovește o femeie?”, sunt alte întrebări adresate lui Alex Bodi în show-ul de la Kanal D, care au legătură cu relațiile sale.

ADVERTISEMENT

„Ați regretat că v-ați lăsat părinții fără casă?”, „Este afacerea cu criptomonede cel mai mare tun?”, „Sunteți zgârcit sau răzbunător?” sau „Ce înseamnă să fii mafiot?”, mai întreabă Denise Rifai.

La toate acestea omul de afaceri din Mediaș va răspunde clar și răspicat, dar și la multe altele. Alex Bodi va fi descusut din toate punctele de vedere având în vedere acțiunile sale din ultimii ani.

Cine este Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu

Alexandru Nicolae Bodi, pe numele său complet, a intrat în atenția publică când a devenit iubitul fostei asistente TV, Bianca Drăgușanu. Afaceristul în vârstă de 38 de ani are o viață controversată.

Om de afaceri de succes din Mediaș, bărbatul și-a încercat norocul în mai multe domenii de activitate atât în țară, cât și în străinătate, acolo unde a locuit o perioadă lungă de timp cu părinții.

În prezent, Alex Bodi se află sub control judiciar, fiind implicat într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și de persoane. A fost însurat de două ori și are două fete de care este mândru.

ADVERTISEMENT