Life

Alex Bodi, gelos pe Bianca Drăgușanu? Afaceristul nu o lasă să se căsătorească cu Gabi Bădălău

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit de mult, dar omul de afaceri din Mediaș nu se poate împăca cu ideea că blondina și-a refăcut viața amoroasă alături de Gabi Bădălău cu care vrea să se căsătorească.
25.05.2021 | 09:59
Alex Bodi gelos pe Bianca Dragusanu Afaceristul nu o lasa sa se casatoreasca cu Gabi Badalau
Alex Bodi, gelos pe Bianca Drăgușanu? Afaceristul nu o lasă să se căsătorească cu Gabi Bădălău. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Afaceristul nu renunță la fosta asistentă TV, în ciuda faptului că povestea lor de dragoste a fost una cu scântei. Bărbatul este extrem de gelos pe relația pe care o are vedeta, motiv pentru care încearcă să o facă să renunțe la nuntă.

Alex Bodi este atent la fiecare mișcare pe care o face fosta sa parteneră de viață. Potrivit cancan.ro, omul de afaceri o urmărește și încearcă să discute cu ea pentru a o face să revină în brațele sale și automat să nu se căsătorească cu actualul iubit.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi nu acceptă relația fostei iubite. De ce nu o lasă pe Bianca Drăgușanu să se mărite

Bianca Drăgușanu l-a dat uitării pe Alex Bodi, dar el nu poate renunța așa ușor la ea. Așa se face că în prima zi a săptămânii a mers după vedetă la un salon de înfrumusețare, unde blondina merge frecvent pentru a-și face manichiura.

Nici bine nu a postat pe rețelele de socializare locația salonului că fostul iubit a și aflat totul. După ce a încercat să o sune pe telefonul mobil, cât și pe cel fix din locație, afaceristul a plecat de acasă pentru a se întâlni față-n față cu cea care i-a fost iubită și soție în trecut.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi a intrat în salonul de înfrumusețare pentru a o convinge să nu facă nunta cu Gabi Bădălău, eveniment care ar urma să aibă loc după ce fiul fostului senator Niculae Bădălău divorțează de soția sa, cântăreața Claudia Pătrășcanu.

Sursa menționată anterior mai arată că martoră la acest eveniment a fost și Andreea Tonciu, care se afla întâmplător la aceeași oră în salonul de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, luptă pentru Bianca Drăgușanu? Nu o poate uita

„Pentru că așa vreau eu!”, i-ar fi spus afaceristul fostei prezentatoare de la Kanal D legat de motivul pentru care nu acceptă ca blondina să-și refacă viața sentimentală.

Momentul tensionat dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu se oprește aici pentru că omul de afaceri pleacă după vedetă la mașină, după mai bine o jumătate de oră în care a stat în salon.

ADVERTISEMENT

Blondina reușește să blocheze ușile, fostul partener de viață implorând-o să deschidă geamul pentru a discuta cu ea. Vedeta se arată șocată de cele ce i se întâmplă.

„Nu vezi că ne filmează?”, continuă să spună afaceristul, care vrea cu orice preț să reintre în grațiile femeii cu care s-a iubit timp de 2 ani.

Fosta asistentă a lui Dan Capatos nu se lasă înduplecată și după câteva secunde își pune autoturismul în mișcare, în ciuda faptului că fostul iubit continuă să se țină de portieră.

ADVERTISEMENT