Life

Alex Bodi, gest disperat, după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

09.09.2020 | 12:21
Alex Bodi gest disperat dupa ce sa despartit de Bianca Dragusanu
ADVERTISEMENT

Vestea că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu nu mai este un secret pentru nimeni. Cei doi au decis să pună punct chiar în ziua în care ar fi urmat să aniverseze doi ani de relație, iar acum afaceristul face un gest disperat care i-a lăsat pe toți muți de uimire.

Omul de afaceri a dispărut de pe rețelele de socializare, închizându-și absolut toate conturile. Gestul său a venit la scurt timp după ce s-a aflat că se distrează în compania unei șatene misterioase care a plecat cu primul avion la Monaco pentru a-i fi alături.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al blondinei este de negăsit atât pe Instagram, cât și pe pagina de Facebook. Care să fie oare motivul real pentru care Alex Bodi a luat decizia de a dispărea din mediul online? Să fie vorba de o scurtă pauză sau are ceva de ascuns în privința noii relații amoroase?

Alex Bodi, gest surprinzător. Și-a închis toate conturile

În ultima perioadă Alex Bodi a surprins cu gesturile și mesajele lăsate pe rețelele de socializare, însă nimeni nu s-ar fi așteptat să-și închidă absolut toate conturile, mai ales că acolo își ținea fanii la curent cu ultimele evenimente la care lua parte.

ADVERTISEMENT

Se pare că bărbatul vrea să stea departe de ochii curioși, cel mai probabil pentru a-și trăi povestea de dragoste fără a fi nevoit să dea explicații, așa cum a făcut de nenumărate ori în cazul relației cu fosta asistentă TV, Bianca Drăgușanu.

Omul de afaceri din Mediaș părea în ultima perioadă urmărit de trecutul tumultos pe care l-a avut alături de blondina. După separarea de la începutul anului musculosul era măcinat de amintirile trecutului, deși se zvonea că este îndrăgostit lulea de Daria Radionova.

ADVERTISEMENT

„Chiar și după cele mai mari furtuni, apele se vor liniști și vor fi mai curate ca niciodată!”, scria Alex Bodi la momentul respectiv pe contul de Instagram, închis de câteva ore.

Cine este Alex Bodi, fostul soț și iubit al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi provine dintr-o familie modestă din Mediaș, devenind cunoscut în showbiz-ul autohton datorită relației cu Bianca Drăgușanu. Bărbatul a plecat din țară la vârsta de 18 ani pentru a fi alături de familia care locuia de ani buni în Spania, însă după câțiva ani a revenit în România.

ADVERTISEMENT

Afaceristul nu a avut o viață tocmai ușoară, așa cum avea să povestească la un post de televiziune. A câștigat primii bani jucând fotbal și lucrând pe șantier, toate economiile investindu-le mai târziu într-un club. Din păcate, a luat-o pe drumuri greșite și a intrat într-o afacere ilegală.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost acuzat că vindea aur cu acte false, motiv pentru care în decurs de numai două luni a pierdut toată agoniseala. Alex Bodi s-a ridicat de jos și a luat-o de la capăt. S-a ambiționat și a început să vândă mașini, iar veniturile sale au crescut constant.

„Au fost momente când nu aveam ce să mănânc. Am fost pus în multe situații urate. Am avut o cumpănă, chiar două, ultima a fost mai dificilă, deși credeam că nu o să se mai termine”, spunea omul de afaceri în urmă cu ceva timp, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT