Life

Alex Bodi, mesaj cu subînțeles în social media. La ce se referă afaceristul din Mediaș

Alex Bodi a revenit pe rețelele de socializare cu mai multe postări motivaționale, dar și cu comentariu controversat. Omul de afaceri din Mediaș a pus punctul pe i.
09.04.2022 | 22:50
Alex Bodi mesaj cu subinteles in social media La ce se refera afaceristul din Medias
Alex Bodi, postare controversată. Afaceristul din Mediaș a răbufnit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a lăsat un mesaj cu subînțeles în social media. Vedeta a încercat să se ascundă în spatele cuvintelor, fără să ofere prea multe amănunte despre situația cu care se confruntă acum.

Alex Bodi, postare controversată. Afaceristul din Mediaș a răbufnit

Alex Bodi apare în sala de antrenament, cu zâmbetul pe buze, dar cu un mesaj controversat. Afaceristul lasă de înțeles că a fost trădat de o persoană foarte apropiată, dar la fel de bine poate fi vorba și de o separare.

ADVERTISEMENT

Nu mai este niciun secret că vedeta și Ema Uta s-a despărțit de mai multe ori de când au decis să formeze un cuplu. Deși sunt împreună de mai puțin de un an, cei doi au pus punct mai des decât s-ar fi așteptat.

„Oamenii se schimbă după cum bate vântul și apoi se supără pentru că tu ai rămas la fel ca înainte!”, a scris Alex Bodi pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Postările lui Alex Bodi
Postările lui Alex Bodi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Alex Bodi, motivat să meargă mai departe

Pe de altă parte, afaceristul este motivat să depășească toate problemele cu care se confruntă, mai ales că nu este prima oară când se află în impas. Vedeta a fost arestată într-un dosar deschis pentru trafic de persoane și proxenetism.

Alex Bodi a ajuns în spatele gratiilor pentru o perioadă, după ce Curtea de Apel din Craiova l-a găsit vinovat. A trecut peste această situație, iar acum este gata să facă față altora cu capul sus.

ADVERTISEMENT

„Faptul că nu ești încă unde vrei, ar trebui să fie deja destulă motivație”, este o altă postare făcută de fostul soț al blondinei Bianca Drăgușanu, în mediul virtual.

„Problemele sunt prețul pe care îl plătești pentru progres”, a mai adăugat Alex Bodi, care s-a întors recent dintr-o vacanță petrecută în Rio de Janeiro.

ADVERTISEMENT