Life

Alex Bodi nu pierde timpul. S-a orientat rapid, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Cine i-a atras atenția

20.05.2020 | 23:05
Alex Bodi nu pierde timpul Sa orientat rapid dupa despartirea de Bianca Dragusanu Cine ia atras atentia
ADVERTISEMENT

Alex Bodi pare hotărât să o uite pe Bianca Drăgușanu și nu vrea să piardă timpul deloc. După despărțirea de vedetă, o altă femeie pare să-i fi atras atenția. Rusoaica Daria, cu care Alex a mai avut tentative de relație și în trecut.

Alex Bodi s-a orientat rapid după despărțirea de Bianca Drăgușanu

După atâtea certuri și despărțiri, se pare că Alex Bodi este hotărât să o uite pe Bianca Drăgușanu. Și pentru că nu vrea să piardă vremea deloc, la scurt timp după ce s-a aflat de noua ruptura dintre cei doi, afaceristul a decis să își refacă viața și a pus deja ochii pe o altă femeie.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi nu vrea să rămână singur și s-a repliat rapid, iar cea care i-a atras atenția este rusoaica Daria, o tânără cu care afaceristul a mai cochetat și în trecut, la scurt timp după divorțul de Bianca.

Acum, liber din nou, încearcă să-i intre iar în grații. Dovadă stă faptul că amândoi se urmăresc din nou pe Instagram, iar Bodi nu ratează nicio postare de ale Dariei.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, primul mesaj după despărțirea de Bianca

Până acum câteva zile, totul părea bine în viața celor doi, dar, la nicio lună de la împăcare, Alex și Bianca au decis să meargă mai departe pe drumuri separate. Nu ar fi prima dată când iau această hotărâre dar, se pare că, de această dată este definitiv.

Bianca și Alex s-ar fi certat încă din primul weekend după ieșirea din starea de urgență. Apropiații cuplului susțin că cei doi au avut numeroase certuri pe parcursul izolării.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce s-au despărțit, afaceristul a scris un mesaj pe o rețea de socializare, al cărui destinatar pare a fi Bianca. „Nu renunța la fericirea ta, doar pentru a le mulțumi altora. Fiecare se gândește doar la el”, a scris Alex Bodi.