Life

Alex Bodi o să înnebuneasă! Bianca Drăgușanu, curtată de un alt bărbat celebru din România

11.01.2021 | 10:53
Alex Bodi o sa innebuneasa Bianca Dragusanu curtata de un alt barbat celebru din Romania
Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Alex Bodi. Cei doi s-au despărțit oficial la sfârșitul lunii octombrie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Un celebru artist de la noi își dorește să o cunoască pe Bianca Drăgușanu. Primul pas a fost făcut. O invitație la cafea a fost făcută publică, urmează și răspunsul vedetei. Culmea este că artistul Marian Vijoi seamănă leit cu Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu este una dintre ele mai frumoase femei din România și reușește să atragă atenția pe oriunde merge. Blondă, înaltă de 1.80, picioare lungi, ochii albaștri, diva este cu adevărat divă, motiv pentru care nu iese niciodată din casă nearanjată. Majoritatea bărbaților care o văd o studiază și își doresc să o cunoască. Alex Bodi a fost unul dintre ei. Acum urmează să facă pasul acesta și un celebru artist de muzică populară. Marian Vijoi este sosia lui Alex Bodi și își dorește o relație cu Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

„Sunt onorat de faptul că lumea mă compară cu fostul ei soț. Îmi pare rău pentru Bianca, nu merita tratamentul la care a supus-o Bodi. Violenta nu mă caracterizează și n-ar trebui să existe în niciun cuplu”, a declarat cântărețul Marian Vijoi pentru starpopular.

„Este o femeie frumoasă, mi-ar plăcea să o cunosc! Îmi place totul la ea, cu o mică excepție, a cam exagerat cu mărirea buzelor. Dar e o femeie superba, arata foarte bine. Mi-ar plăcea să-i dau o întâlnire, la o cafea, să ne cunoaștem”, a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT

Cântărețul Marian Vijoi a fost căsătorit și are două fiice de 24 ani si 23 ani, studente în Italia. În acest moment, în viața artistului nu există nicio femeie, iar Bianca Drăgușanu ar putea fi o veritabilă opțiune.

Fosta soție a lui Alex Bodi se află în Maldive, momentan în brațele lui Gabi Bădălău, relație despre care FANATIK a dezvăluit în exclsivitate.

ADVERTISEMENT