Life

Alex Bodi, oprit de Poliție în Capitală. Ce a făcut în prima zi de libertate

07.05.2021 | 09:32
Alex Bodi oprit de Politie in Capitala Ce a facut in prima zi de libertate
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a fost oprit de Poliție chiar în prima zi în care a fost eliberat. Afaceristul a scăpat de arestul la domiciliu și acum se poate bucura de libertate, însă oamenii legii l-au luat din nou în vizor. 

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ieșit în oraș cu bolidul său în valoare de jumătate de milion de euro, iar polițiștii l-au tras pe dreapta ca să vadă dacă a consumat alcool sau substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, Alex Bodi s-a dus undeva în nordul Capitalei, acolo unde își petrec timpul cele mai multe vedete, pentu a sărbători faptul că este, din nou, un bărbat liber.

Alex Bodi, oprit de Poliție în Capitală. Ce a făcut în prima zi de libertate

Afaceristul din Mediaș a profitat de eliberarea din arestul la domiciliu și primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și petreacă timpul în oraș, unde s-a dus cu un  Lamborghini Ursus Mansory Venatus, în valoare de 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi s-a dus la un restaurant luxos din nordul Bucureștiului, unde a luat prânzul alături de cele două fiice ale lui. După ce a părăsit locația exclusivistă din zona de Nord a Capitalei, afaceristul a fost oprit de un filtru de Poliție la Piața Charles de Gaulle.

Fostul Biancăi Drăgușanu a fost surprins de echipa CANCAN.RO discutând cu oamenii legii, care l-au testat pentru consum de droguri și alcool, cerându-i și actele mașinii. Alex Bodi a fost reținut mai bine de un sfert de oră. Din fericire, nu a fost depistat cu alcool sau substanțe interzise, așa că a fost lăsat să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi nu a fost deranjat de faptul că polițiștii l-au veriricat, ba chiar a apreciat acest lucru. „Alex nu se ascunde de nimic. Nu s-a supărat și chiar a considerat că e OK că polițiștii opresc și oameni în mașini puternice. Indiferent de statut, toată lumea este egală”, a cineva din anturajul afaceristului, conform sursei citate anterior.

Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu?

Recent, Alex Bodi și Daria Radionova au pus punct relației pe care o aveau de câteva luni. Se pare că afaceristul încă avea sentimente pentru Bianca Drăgușanu, motiv pentru care rusoaica din Londra nu a mai suportat să stea lângă el.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva săptămâni, FANATIK a aflat că rusoaica era sătulă de obsesia lui Alex Bodi pentru fosta soție, actuala lui Gabi Bădălău, așa că ar fi decis să plece de lângă el, după ce păreau cuplul de vis în spațiul public, având chiar și planuri de nuntă.

„Pozau în cuplul perfect și spuneau la TV că se iubesc, dar la ei în casă se vorbea încontinuu despre Bianca Drăgușanu. Alex este obsedat de Bianca, iar Daria cât să mai suporte?”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT