Life

Alex Bodi, planuri de căsătorie cu fosta soție: ”Singura femeie cu care am intenția”

23.06.2020 | 21:36
Alex Bodi planuri de casatorie cu fosta sotie Singura femeie cu care am intentia
ADVERTISEMENT

Relația amoroasă dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a fost presărată de-a lungul timpului cu numeroase certuri, despărțiri și scandaluri, însă de fiecare dată drumurile lor s-au reîntâlnit. Recent, cei doi amorezi au revenit la gânduri mai bune și au mai dat o șansă iubirii lor cu năbădăi.

Omul de afaceri din Mediaș a renunțat la iubirea pentru frumoasa rusoaică Daria Radionova pentru a se întoarce, din nou, în brațele femeii de care a divorțat după numai câteva luni de căsnicie. Alex Bodi a mărturisit că Bianca Drăgușanu este singura femeie lângă care se vede la altar.

ADVERTISEMENT

„Singura femeie cu care am intenția de căsătorie este Bianca. Cu asta am spus tot”, a declarat afaceristul despre intenția de a se căsători cu frumoasa blondină, Bianca Drăgușanu, informează spynews.ro.

Omul de afaceri, Alex Bodi, se gândește să se căsătorească cu Bianca Drăgușanu

Totodată, afaceristul musculos a ținut să mai adauge că nu a avut niciun gând de căsătorie cu Daria Radionova, așa cum a mărturisit tânăra din Londra care a spus că Alex Bodi a chemat preotul acasă.

ADVERTISEMENT

În schimb, Alex Bodi a dezmințit declarațiile frumoasei rusoaice și a declarat că singura femeie cu care vrea să se căsătorească este Bianca Drăgușanu.

Cei doi își doreau de foarte mult timp o nuntă ca-n povești doar că relația lor a fost presărată cu multe evenimente neplăcute, ajungând de nenumărate ori la despărțire.

ADVERTISEMENT

Nu de puține ori frumoasa blondină a vorbit despre planurile de căsătorie pe care le are cu Alex Bodi, precizând și câte rochii de mireasă va îmbrăca.

„Mie mi-a promis o nuntă ca în povești. Vom avea cea mai frumoasă nuntă, dar nu din țară, ci din lume. Noi suntem altfel”, a declarat la un moment dat Bianca Drăgușanu, potrivit libertatea.ro

ADVERTISEMENT