Life

Alex Bodi, prima declarație după ce a agresat-o, din nou, pe Bianca Drăgușanu

19.09.2020 | 14:49
Alex Bodi prima declaratie dupa ce a agresato din nou pe Bianca Dragusanu
Alex Bodi a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, de care a divorțat cu mare scandal. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au revenit din nou în centrul atenției, după ce în media au apărut imagini șocante în care fosta asistentă TV este agresată de afaceristul din Mediaș în plină stradă, chiar în fața unui restaurant de fițe din Capitală pe care obișnuiesc să-l frecventeze.

Musculosul a fost filmat de paparazzi spynews.ro în timp ce o brusca și o ținea cu forța pe frumoasa vedetă. Și asta nu este tot, „blonda lui Bote”, așa cum mai este vedeta cunoscută în showbiz, primește „corecții” inclusiv din partea unui prieten de-al iubitului ei.

ADVERTISEMENT

Unul dintre amicii milionarului îi dă două palme peste cap blondinei, moment în care acesta o ține strâns de mâini pentru a nu mai gesticula, fosta asistentă TV fiind vizibil deranjată de ceva. Alex Bodi nu schițează absolut niciun gest în clipa în care femeia de lângă el este lovită de altul.

Alex Bodi, declarație surprinzătoare, după ultima agresiune la adresa Biancăi Drăgușanu

Imaginile surprinzătoare au ieșit la iveală recent, însă iubitul vedetei susținând că sunt vechi și nu au deloc legătură cu realitatea din prezent, mai ales că s-au împăcat, din nou, în urmă cu puțin timp. Mai mult decât atât, afaceristul se apără și spune că nu este deloc ceea ce pare.

ADVERTISEMENT

„Alea sunt vechi. Nu are nicio legătură cu ce se întâmplă și ce este acum și în plus, nici nu este așa cum au descris ei. 

Nu vreau să declar nimic. Am răspuns politicos, am spus că nu sunt de acum și că nu este ce pare a fi”, a declarat afaceristul, contactat telefonic de jurnaliștii de la antena3.ro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu sunt la primul episod de acest gen. În urmă cu câteva luni bune, în perioada în care încă erau soț și soție, blondina a fost surprinsă în timp ce se urca pe o mașină și-l împingea pe afacerist cu piciorul.

Și lista scandalurilor dintre porumbei nu se oprește aici, protagoniștii având de-a lungul celor doi ani de relație numeroase episoade de violență domestică. Totodată, fosta asistentă TV chiar a obținut un ordin de protecție la începutul acestui an, după o ceartă care a avut loc într-un parc de față cu mama blondinei.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste cu năbădăi dintre vedetă și afacerist pare că nu se oprește aici, cuplul ajungând mereu unul în brațele celuilalt. Așa se face că după ultima separare „definitivă”, blondina și Alex Bodi au revenit la gânduri mai bune. Acum se pune întrebarea până când?

ADVERTISEMENT