Life

Alex Bodi, prima declarație după ce a fost arestat. Ce se întâmplă cu omul de afaceri acum

Alex Bodi a ajuns din nou în arestul poliției, după ce în trecut a fost cercetat într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism, alături de alți bărbați.
11.10.2021 | 18:33
Alex Bodi prima declaratie dupa ce a fost arestat Ce se intampla cu omul de afaceri acum
ADVERTISEMENT

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a făcut și o primă declarație după ce a intrat pe mâna oamenilor legii, arestarea preventivă a omului de afaceri din Mediaș fiind pentru o perioadă de 30 de zile.

Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă cu el în momentul de față, dar și care este motivul pentru care a fost arestat. Alex Bodi crede că măsura luată de oamenii legii este una radicală, prea dură chiar.

ADVERTISEMENT

Afaceristul susține că nu a primit niciun advertisment, oamenii din preajma sa suferind enorm din această cauză pentru că decizia a picat ca un trăsnet pentru el și cei dragi.

Alex Bodi, prima reacție după ce a fost arestat preventiv

„Am adus de la doctor cu starea mea de sănătate, hârtii oficiale că trebuia să stau 4-5 zile repaus, dar se pare că lucrurile astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă, nicidecum un avertisment sau poate un arest la domiciliu. 

ADVERTISEMENT

Am specificat exact motivul pentru care s-a dispus arestarea mea. O să trecem și peste asta, am trecut și peste altele mai grele.

Partea proastă este că au de suferit persoanele care mă iubesc, familia mea și prietenii adevărați”, a explicat Alex Bodi într-un live de pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Care este motivul pentru care Alex Bodi a fost arestat din nou

Omul de afaceri din Mediaș a precizat și care este motivul pentru care a ajuns să fie arestat pentru a doua oară. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu s-a prezentat la un termen și de aici noile probleme.

Vedeta speră să se rezolve totul datorită actelor medicale pe care le are, subliniind faptul că este doar un episod peste care va trece cu fruntea sus și asta cât de curând.

ADVERTISEMENT

„Sper că am lămurit chestia asta, să nu fie sau să existe alte speculații, să nu se interpreteze că aș fi făcut sau că s-ar fi redescoperit ceva rău de mine, că am alte capete de acuzare sau că au apărut probe noi.

Este doar din simplul fapt că nu m-am prezentat la un anumit termen, unde am avut obligața, dar am avut motiv justificat.

Am și există actele medicale depuse, dar se pare că nu a fost suficient. În fine, un episod nou din viața mea, altă bătălie pe care o s-o câștig”, a mai spus Alex Bodi.

ADVERTISEMENT