Life

Alex Bodi, prima declarație după despărțirea de Bianca Drăgușanu: ”Să comunice cum vrea ea”

03.09.2020 | 21:20
Alex Bodi prima declaratie dupa despartirea de Bianca Dragusanu Sa comunice cum vrea ea
ADVERTISEMENT

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu traversează din nou o perioadă de despărțire, cuplul punând punct după doi ani de relație. Frumoasa blondină este cea care a confirmat vestea, iar acum omul de afaceri din Mediaș face prima declarație în acest sens.

Fosta asistentă TV are numai cuvinte de laudă la adresa fostului partener de viață, dar nici afaceristul nu se lasă mai prejos. Cel de-al doilea soț al vedetei a declarat într-o emisiune de la Antena Stars că-i dorește fostei iubite să găsească bărbatul ideal.

ADVERTISEMENT

Musculosul a vorbit în termeni extrem de frumoși despre femeia alături de care a trecut prin bune și rele. Alex Bodi spune despre blondină că este plină de viață și o femeie deosebită, semn că iubirea dintre ei nu se va stinge mult prea ușor.

Alex Bodi, prima reacție după separarea de Bianca Drăgușanu

„Este o femeie deosebită, independentă, plină de viață”, a mărturisit Alex Bodi în emisiunea „Star Matinal”, relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Blondina a precizat în urmă cu puțin timp că motivul pentru care a luat decizia de a merge pe drumuri separate este „comunicarea defectuoasă”, afaceristul ținând să vorbească despre acest aspect.

Fostul soț al blondei este convins că Bianca Drăgușanu își va găsi bărbatul alături de care va comunica exact așa cum își dorește, lucru care nu a fost posibil în relația cu el.

ADVERTISEMENT

„Sigur își va găsi un tip cu care să comunice cum vrea ea”, a completat Alex Bodi, potrivit sursei menționate anterior.

Bianca și Alex Bodi, poveste de dragoste cu năbădăi. Prin ce au trecut

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au cunoscut în perioada în care frumoasa vedetă era într-o relație cu Tristan Tate. Povestea lor de dragoste a fost marcată de numeroase despărțiri și împăcări furtunoase și chiar au ajuns în fața ofițerului de stare civilă pe 1 august 2019.

ADVERTISEMENT

După o căsnicie care a durat doar câteva luni, celebru cuplu din showbiz-ul românesc a luat decizia de a divorța. Separarea s-a făcut la notar, blondina acuzându-și partenerul de viață de infidelitate, dar și de violență fizică. La rândul său, Alex Bodi, a lansat acuzații dure la adresa vedetei.

De data acesta separarea a avut loc pe cale amiabilă, ambii parteneri având cuvinte de laudă la adresa celuilalt. Fosta soție a lui Victor Slav susține că despărțirea este una definitivă, dar același lucru a spus și la începutul anului când cuplul a trecut printr-o altă separare.

ADVERTISEMENT