Life

Alex Bodi, prima mișcare din spatele gratiilor. Afaceristul se va prezenta luni în fața judecătorilor

18.11.2020 | 21:15
Alex Bodi, prima mișcare din spatele gratiilor. Afaceristul se va prezenta luni în fața judecătorilor
Mesajul lacrimogen al lui Alex Bodi din arest. Este în culmea fericiriiSursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri Alex Bodi face o mișcare surprinzătoare din spatele gratiilor și a cerut, pe data de 16 noiembrie, ,,contestarea măsurii asigurătorii”.

În dimineața de miercuri, 11 noiembrie, afaceristul a fost săltat de mascați din locuința unde se afla alături de actuala sa iubită, Daria Radionova, fiind cuzat de proxenetism, șantaj și aderarea la un grup infracțional organizat.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu se află în arest preventiv de 30 de zile conform hotărârii judecătorilor, iar cea care l-a denunțat ar fi fost chiar Iulia, fosta sa soție, care i-a dăruit o fetiță.

Alex Bodi, mișcare surprinzătoare din spatele gratiilor. Omul de afaceri se va prezenta luni în fața judecătorilor

Deși nu a cerut până în acest moment eliberarea din arestul preventiv, Alex Bodi face o mișcare neașteptată în dosarul care îl acuză de proxenetism, șantaj și aderarea la un grup infracțional organizat.

ADVERTISEMENT

Afaceristul a cerut, în urmă cu două zile, ,,contestarea măsurii asigurătorii”, conform articolului 250 NCPP. Articolul respectiv are în vedere ,,restituirea bunurilor și restabilirea situației anterioare săvârșirii infracțiunii” și susține că ,,suspectul ori inculpatul sau orice altă persoană interesată poate face contestație, în termen de 3 zile de la data comunicării ordonanței de luare a măsurii sau de la data aducerii la îndeplinire a acesteia”.

Cererea omului de afaceri a fost făcută la Tribunalul Dolj, unde se află în arest, nespecificând, însă, despre ce bunuri este vorba. Cu toate acestea, deși cererea a fost formulată recent, dosarul original este înregistrat în anul 2015, fără a exista detalii despre acesta.

În ziua în care Alex Bodi a fost reținut, anchetatorii au fost văzuți părăsind locuința afaceristului cu niște obiecte personale, în ziua în care acesta a fost reținut. Cel mai probabil, obiectele respective erau aparatură electronică, care urmează a fo percheziționate în amănunt. Ulterior, locuința din care a fost săltat Alex Bodi a fost dată spre vânzare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, DIICOT analizează în prezent averile membrilor grupării din care Alex Bodi face parte, grupare aflată sub îndrumarea nașului omului de afaceri, Adrian Tâmplaru.

Procurorii sunt de părere că mașinile de colecție, locuințele de lux, obiectele de valoare și afacerile lui Alex Bodi au la bază bani proveniți din infracțiuni. În cazul în care se dovedește că anchetatorii au dreptate, fostul soț al Biancăi Drăgușanu este posibil să rămână fără mare parte din avere.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri