Life
notix pixel id

Alex Bodi, primele declarații publice despre acuzațiile de proxenetism: „Adevărul va ieși la iveală, o să-mi demonstrez nevinovăția”

26.12.2020 | 08:45
Alex Bodi, primele declarații publice despre acuzațiile de proxenetism: „Adevărul va ieși la iveală, o să-mi demonstrez nevinovăția”
Alex Bodi, primele declarații publice despre acuzațiile de proxenetism: „Adevărul va ieși la iveală, o să-mi demonstrez nevinovăția”Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a făcut primele declarații publice despre acuzațiile de proxenetism, șantaj și trafic de persoane. „Adevărul va ieși la iveală, o să-mi demonstrez nevinovăția”, a transmis omul de afareri.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a distribuit un mesaj oamenilor care îi urmăresc activitatea pe Instagram. Acesta le-a mulțumit apropiaților săi și a ținut să specifice că este nevinovat și că are mare încredere că justiția din România va dovedi acest lucru.

Afaceristul se află în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. El a fost eliberat din penitenciar în data de 18 decembrie, după mai bine de o lună petrecută în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, primele declarații publice despre acuzațiile de proxenetism

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bodi Alex (@bodialex06)

„Țin să vă mulțumesc, mai ales acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, tuturor celor care mi-ați transmis gânduri frumoase, celor care mi-ați fost alături, prietenilor mei, familiei mele, persoanelor iubite, care m-au sprijinit.

Nu în ultimul rând, (n.r. – le mulțumesc) partenerilor mei de afaceri, care nu s-au îndoit niciun moment de mine, iar cu acest motiv, promit, la rândul meu, că o să-mi demonstrez nevinovăția. Am încredere că justiția din România o să-și facă treaba și tot adevărul va ieși la iveală.

ADVERTISEMENT

Încă o dată, vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor și vreau să vă doresc Crăriun fericit atât vouă, cât și familiilor voastre. Sărbători fericite!” a fost mesajul transmis de Alex Bodi pe contul de Instagram.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a distribuit mesajul de mai sus și în limba engleză, adăugând că își dorește să nu fie judecat pentru lucrurile pe care presa le scrie despre el.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri se bucură de un Crăciun petrecut acasă, alături de fetele sale, dar și de actuala iubită a acestuia, Daria Radionova, care a revenit în România odată cu eliberarea din închisoare a bărbatului.

Pe lângă mesajul de mai sus, Bodi a mai precizat și că acela este noul său cont oficial pe Instagram, pe care a fost foarte activ în ultima vreme. El a distribuit imagini din interiorul casei sale din Tunari, fotografii alături de una dintre fiicele sale sau lângă actuala parteneră de viață.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri