Life

Alex Bodi recunoaște că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu? Mesajul uluitor al afaceristului

03.10.2020 | 17:28
Alex Bodi recunoaste ca a batuto pe Bianca Dragusanu Mesajul uluitor al afaceristului
Alex Bodi a avut o reacție uimitoare în legătură cu cele mai noi tensiuni conjugale între el și Bianca
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a avut o primă reacție cât se poate de uluitoare în legătură cu scandalul momentului. Omul de afaceri și-a spus părerea cât se poate de sinceră, după ce în presă au apărut diverse imagini cu Bianca Drăgușanu în ipostaze foarte șocante.

Mai exact, blondina a apărut în diverse ipostaze în care pare bătută, având un ochi vizibil învinețit, fiindu-i dificil să se țină pe picioare. Ipostazele repective i-au făcut pe fani să se cutremure, iar la scurt timp pe conturile ambilor parteneri au apărut diverse reacții în care publicul i-a criticat comportamentul violent al bărbatului.

ADVERTISEMENT

Totodată, Bianca și Alex Bodi abia marcaseră o nouă împăcare, fiind cunoscut că afaceristul a participat și la petrecerea dedicată fiicei vedetei, Sofia. La același eveniment a fost prezent și tatăl micuței, Victor Slav, cei doi bărbați din viața fostei prezentatoare regăsindu-se pentru un interval de timp într-un asemenea cadru, cu doar câteva zile în urmă.

Alex Bodi, reacție uluitoare după ce ar fi bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Ce a transmis

De atunci și până în prezent, însă, lucrurile s-au schimbat iarăși foarte drastic între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Cei doi nu au comentat oficial incidentul care a ajuns în atenția tuturor din urmă cu o zi.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de Instagram pe care Alex Bodi o deține, însă, există o părere foarte sinceră, oferită de omul de afaceri. Acesta pare să recunoască faptul că s-a aflat din nou în tensiuni conjugale cu Bianca.

Mesajul a fost publicat de Alex Bodi în urmă cu câteva ore în această sâmbătă și nu ar fi putut rămâne neobservat de către cei care o apreciază pe Bianca Drăgușanu. Fanii au aflat detalii neașteptate la doar o zi de când au văzut-o pe blondină în ipostazele care nu i-au făcut deloc cinste.

ADVERTISEMENT

Relația Biancăi cu afaceristul musculos pare să nu mai fie de multă vreme una desprinsă din paginile basmelor. Alex Bodi a făcut public un mesaj în care a lăsat să se înțeleagă că își asumă incidentul violent despre care s-au făcut diverse precizări uimitoare. Reacția a fost una transmisă de către acesta la nivelul unei postări pe InstaStory.

Alex Bodi recunoaște că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu Mesajul uluitor al afaceristului
Alex Bodi pare să recunoască faptul că a bătut-o iarăși pe Bianca Drăgușanu

“De multe ori ne lăsăm purtați de stări sau sentimente care nu ne descriu și acționăm din impulsivitate. Ne grăbim, facem, spunem, judecăm, regretăm. Nu există nici o alta, exist doar eu! Important: sunt bine. Nu s-a întâmplat nimic care să îi afecteze pe alții. Nu există gelozii, nu există lupte. P.S.: femeia de înainte nu a meritat cuvintele jignitoare.”, a fost mesajul lui Alex Bodi, transmis recent și internauților, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mai mult, este posibil ca Alex Bodi să fi făcut referire chiar la femeia pe care Bianca a acuzat-o că i-ar fi stricat relația, cu doar o zi în urmă. La rândul ei, blodina a promis că va spune adevărul legat de povestea ei ce pare să fi scăpat în prezent de sub control.

ADVERTISEMENT