Life

Alex Bodi, vizită neașteptată de sărbători, în arest la domiciliu. Omul de afaceri e în culmea fericirii

23.12.2020 | 11:07
Alex Bodi, vizită neașteptată de sărbători, în arest la domiciliu. Omul de afaceri e în culmea fericirii
Alex Bodi revine acasă de sărbători. Cine îl va vizita pe afacerist
ADVERTISEMENT

Alex Bodi e în culmea fericirii, asta după e procurorii au decis că poate fi vizitat la domiciliu de către cele două fiice ale sale. Așadar, omul de afaceri nu doar că petrece sărbătorile de iarnă alături de iubita lui, Daria Radionova, le va avea și pe cele două fiice alături.

Alex Bodi a primit acordul instanței de a merge acasă abia la Curtea de Apel, după ce, inițial, i-a fost respinsă cererea la tribunal. Acest lucru nu s-a întâmplat și în cazul nașului său, Adrian Tâmplaru, considerat de procurori unul dintre conducătorii principali ai rețelei de proxenetism, astfel că va petrece Crăciunul și noaptea dintre ani în arest.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, vizitat de cele două fetițe de sărbători

Aflat în arest la domiciliu, Alex Bodi nu are voie să intre în contact cu nicio persoană implicată în dosar, fie victime, inculpați sau martori. Printre aceste persoane se află și Iulia Sălăgean, fosta soție afaceristului, care este și cea care l-a denunțat.

În casa sa din Tunari, Alex Bodi se va bucura de un Crăciun în familie, petrecut în compania fetițelor sale. Anunțul a fost făcut chiar de către avocatul afaceristului, Cătălin Dancu. Acesta a declarat că se va găsi o cale prin care Alex Bodi să se vadă cu fiicele sale, fără a lua legătura cu fosta lui soție.

ADVERTISEMENT

,,Vin ambele fetițe la el acasă, de Sărbători. (…) Se va găsi o soluție pentru ca fiica lui și a doamnei Sălăgean să-l viziteze de Sărbători fără ca domnul Bodi și fosta soție să intre în legătură directă”, a spus avocatul lui Alex Bodi.

Organele judiciare sunt cele care hotărăsc dacă Alex Bodi are voie să părăsească domiciliul. Măsura arestului la domiciliu a fost luată pentru un termen de 29 de zile, până pe 16 ianuarie 2021.

Se poate cere o măsură mai aspră doar în cazul în care omul de afaceri încalcă termenii stabiliți de lege. În caz contrar, Alex Bodi este îndreptățit să ceară înlocuirea arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar.

ADVERTISEMENT

,,Ne gândim la această variantă, o avem în vedere”, a mai adăugat avocatul Cătălin Dancu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri