Life

Alex Bodi s-a mutat deja cu noua iubită? Cum s-a dat de gol Bianca Iordache

Alex Bodi s-a mutat deja cu noua lui iubită, Bianca Iordache? Șatena s-a dat de gol în direct la TV.
03.06.2021 | 11:19
Alex Bodi sa mutat deja cu noua iubita Cum sa dat de gol Bianca Iordache
Alex Bodi s-a mutat deja cu noua iubită? Cum s-a dat de gol Bianca Iordache. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În utimele zile, Alex Bodi și-a petrecut timpul în compania unui cunoscut model, Bianca Iordache, postând fotografii pe rețelele sociale. Se pare că relația lor a devenit una serioasă, iar șatena s-a mutat în casa afaceristului.

Niciunul dintre ei nu a confirmat relația, însă postările de pe Instagram denotă altceva. Dansatoarea s-a dat de gol și a lăsat să se înțeleagă că deja locuiește cu fostul Biancăi Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi s-a mutat deja cu noua iubită? Cum s-a dat de gol Bianca Iordache

Se pare că relația dintre Alex Bodi și Bianca Iordache devine din ce în ce mai serioasă. După ce s-au fotografiat în ipostaze de cuplu în mediul online, se pare că cei doi locuiesc acum împreună.

Cea care s-a dat de gol este chiar iubita afaceristului din Mediaș. Întrebată ce ar face dacă Alex Bodi ar fi infidel față de ea, Bianca Iordache a spus că nu ar pune punct relației, pe motiv că „așa sunt bărbații”.

ADVERTISEMENT

Invitată în platoul Antena Stars, șatena a vorbit despre relația ei și a dat de înțeles că acum locuiește cu fostul Biancăi Drăgușanu.

„Dacă el te alege pe tine și îi place de tine nu cred că se mai duce în altă parte, dacă se duce măcar să fie deștept să se întoarcă acasă și să nu aflu.

ADVERTISEMENT

Până la urma urmei nu avem cum să ne îmbătăm cu apă rece, bărbații sunt bărbați”, a declarat aceasta pentru Antena Stars, în cadrul emisiunii Showbiz Report. 

Ce relație există între Bianca Iordache și Alex Bodi

Bianca Iordache a spus adevărul despre relația care există între ea și Alex Bodi. Șatena susține că cei doi au ieșit de câteva ori în oraș, însă nu ar fi ceva serios în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Vedeta ar vrea ca lucrurile să se desfășoare de la sine și este conștientă că Alex Bodi este un bărbat care arată bine și cu care s-ar afișa pe stradă.

Bianca Iordache nu a confirmat, dar nici nu a infirmat legătura pe care o are cu controversatul afacerist.

„Lumea speculează în general, suntem în cunoaștere momentan. Nu este cazul să spunem. Dacă va fi ceva serios sau mai mult decât ieșiri în oraș, probabil vom spune.

Noi ne știm de mult timp, suntem prieteni. (…) Nu am stat să spun nimănui că urmează să fim amândoi în același loc și în general nu mă interesează părerea altora.

Vom trăi și vom vedea. Este un bărbat frumos, prezentabil, cu care poți să ieși pe stradă și să te simți o femeie mândră. Amândoi, cu mușchi, cu tatuaje. Nu trebuie să facă nimic, să se dea peste cap.

Cum am spus, noi ne cunoaștem și lăsăm lucrurile să meargă de la sine. Dacă noi ieșim în ultimele zile cam tot timpul împreună, tu ce zici?

Ei uite că eu nu vreau flori, nu vreau nimic, doar să fie el”, a mai spus Bianca Iordache pentru sursa citată.

Recent, Alex Bodi și Bianca Iordache s-au afișat în ipostaze demne de un cuplu pe InstaStory. După ce s-au întâlnit în club, cei doi au mai ieșit de câteva ori împreună, dar alături de alți prieteni.

Dacă relația devine mai serioasă, cei doi vor face anunțul la momentul potrivit. Până atunci, cei doi vor continua să petreacă timp unul cu celălalt.

ADVERTISEMENT