Life

Alex Bodi și-a deschis sufletul mai mult ca niciodată: „Niciodată nu o să mă expun ca tată perfect”

Alex Bodi a vorbit despre el așa cum nu a făcut-o niciodată până acum. Fostul partener al Biancăi Drăgușanu nu a ascuns aproape nimic.
16.06.2021 | 16:34
Alex Bodi sia deschis sufletul mai mult ca niciodata Niciodata nu o sa ma expun ca tata perfect
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a primit provocarea din partea Kanal D de a se prezenta publicului și a vorbi despre el fără ca nimeni să nu mai interpreteze lucrurile greșit.

Numele afaceristului din Mediaș a apărut pe mai toate site-urile și la aproape toate  posturile de televiziune din România în urma arestării sale, vizat fiind într-un dosar de proxenetism.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a devenit cunoscut întregii țări datorită relației pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu, cu care a fost și căsătorit pentru o perioadă.

Alex Bodi a vorbit sincer despre el. Care sunt marile sale defecte

De-a lungul anilor, s-au spus tot felul de lucruri despre musculosul Biancăi, iar acum a avut ocazia să se prezinte așa cum este el.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a spus că din experiența arestului a învățat foarte multe lucruri. Alex este acum cercetat sub control judiciar. Trebuie să dea cu subsemnatul la Poliție de două ori pe săptămâni, lucru care îi provoacă anumite probleme căci și-ar dori foarte mult să plece la Madrid, acolo unde se află mama lui și fetițele sale.

Telespectatorii au avut ocazia să îl audă pentru prima oară pe Alex vorbind despre cum este el ca individ și ca tată. A spus că își iubește foarte mult fetele și că în tot acest timp celei mari, în vârstă de 9 ani, i-a explicat anumite lucruri inclusiv legate de arestul său.

ADVERTISEMENT

Alex a fost rugat să se autodescrie la Teo Show. A spus despre el că este orgolios, vulcanic, dar devotat în relațiile sale și extrem de sincer.

„Nimeni nu e perfect și niciodată nu am vrut să par. Nu sunt. Am făcut lucruri mai puțin bune, dar și extraordinare de care sunt mândru.

ADVERTISEMENT

Sunt un om foarte sincer, devotat, ca partener și familist. Cel mai mare defect al meu ar fi tot sinceritatea. Nu pot să mă prefac. Spun omului indiferent ce poziție socială are. Orgoliul cred că e un defect. Și sunt vulcanic”, a declarat Alex Bodi la Teo Show.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a vorbit despre relația specială pe care o are cu fiica lui. Acesta nu s-a pus pe un soclu, căci nu se consideră un tată perfect, dar face tot posibilul să nu își dezamăgească fetele.

alex bodi
Alex Bodi, în platoul Teo Show. Foto: Kanal D

Fata cea mare a afaceristului a aflat că a fost arestat

„Relația mea cu fata mea ce mare e mult mai avansată de vreo 2-3 ani. Are 9 ani. Niciodată nu o să mă expun ca tată perfect. Nu o să fac din copiii mei ce am vrut eu să fiu. Dacă simt că nu se potrivește ceva, o să îi las pe ei să aleagă.

Acum de Paști a fost în România și i-am explicat niște chestii. Ea nu știa că sunt arestat. E bine să îi pregătești pe copii ca să le pregătești de un impact”, a continuat Bodi.

Fostul partener al Biancăi a explicat și ce semnificație au tatuajele de pe corpul său, care nu sunt puține la număr. Acesta a mărturisit că tatuajele sale simbolizează lupta dintre Bine și Rău care există în fiecare persoană.

Partea stângă a corpului e dedicată laturii sale religioase. Pe mâna stângă se regăsesc niște sfinți căruia el se roagă, dar și Mântuitorul și Fecioara Maria. Partea dreaptă e tatuată cu simboluri ceva mai lumești, iar spatele spune o altă poveste tot legată de viața lui.

 

ADVERTISEMENT