Life

Alex Bodi și-a obligat fosta soție, pe Iulia Sălăgean, să se prostitueze în Germania. Chiar ea l-a denunțat

12.11.2020 | 22:10
Alex Bodi sia obligat fosta sotie pe Iulia Salagean sa se prostitueze in Germania Chiar ea la denuntat
Alex Bodi vrea să scape de sechestru. La cine a ajuns Lamborghini-ul său de sute de mii de euro. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Una dintre fostele soții a omului de afaceri Alex Bodi, Silvia Iulia Sălăgean, le-a mărturisit procurorilor totul despre rețeaua de proxenetism în care ar fi implicat fostul partener al Biancăi Drăgușanu.

Înainte de relația cu Bianca Drăgușanu, afaceristul a avut o relație de câțiva ani cu Iulia, care i-a dăruit și ultima fetiță. Femeia l-ar fi denunțat pe Alex Bodi în luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi a ajuns la Tribunalul Dolj în cătușe, iar în prezent urmează a fi judecată propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind printre suspecții principali într-un dosar de proxenetism.

Alex Bodi, denunțat chiar de fosta lui soție, Iulia. Afaceristul ar fi obligat-o să practice prostituția în Germania

Ieri dimineață, pe data de 11 noiembrie 2020, Alex Bodi a fost săltat de către mascați din propria locuință, fiind implicat într-un dosar de proxenetism. Aceasta se afla în compania actualei sale iubite, Daria Radionova. Afaceristul a a fost reținut pentru 24 de ore, iar azi a adus încătușat la tribunal, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Conform referatului obținut de NewsOnline, prin care procurorii DIICOT Craiova solicită arestarea preventivă a lui Alex Bodi, bărbatul a fost denunțat la parchet în urmă cu aproximativ două luni de fosta sa soție, Silvia Iulia Sălăgean, alături de care are o fetiță. Aceasta a ajuns, de altfel, prietenă foarte bună cu Bianca Drăgușanu.

Potrivit datelor din dosar, Iulia Sălăgean are statut de victimă în cauză și le-a declarat procurorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, în orașele Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK. Aceasta ar fi fost obligată să practice prostituția chiar de către soțul ei de la acea vreme, Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor DIICOT Craiova, omul de afaceri îi reproșa Iuliei că banii produși de către ea din activitatea de prostituție nu sunt suficienți, deși aceasta se plângea că presiunile soțului ei o afectează din punct de vedere psihic. De asemenea, în acea perioadă, Iulia Sălăgean a cunoscut în Germania mai multe românce care erau obligate să se prostitueze pentru rețeaua de proxenetism condusă de nașul lui Alex Bodi, Adrian Tîmplaru, care deține un restaurant în Frankfurt.

Conform referatului prin care se cere arestarea preventivă a lui Bodi, anul 2014 este și cel în care fostul partener al Biancăi Drăgușanu a aderat la gruparea infracțională condusă de Adrian Tîmplaru. În plus, pe lângă acuzațiile de trafic de persoane, procurorii DIICOT Craiova declară că Alex Bodi l-a amenințat, pe 17 martie 2018, pe Robert Avram cu acte de violență pentru a primi o taxă de protecție în valoare de 5.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, din rețeaua lui Adi Tîmplaru mai fac parte și Ciprian Mihnea Bogdan, care este finul lui acestuia și Alin Andrei Nicolae cunoscut sub numele de ”Impresie”.

În plus, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mai fost denunțat de către o româncă. Aceasta a declarat că a practicat prostituția în Hamburg în anul 2015, iar mare parte din bani a ajuns la Alex Bodi.

ADVERTISEMENT