Life

Alex Bodi și Adrian Tâmplaru sunt la cuțite. Ce l-ar fi deranjat pe interlopul din Sibiu 

Alex Bodi și Adrian Tâmplaru sunt la cuțite. Interlopul din Sibiu ar fi fost deranjat de niște declarații date de fostul Biancăi Drăgușanu.
04.11.2021 | 15:07
Alex Bodi si Adrian Tamplaru sunt la cutite Ce lar fi deranjat pe interlopul din Sibiu
Alex Bodi și Adrian Tâmplaru sunt la cuțite. Ce l-ar fi deranjat pe interlopul din Sibiu. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Bodi și Adrian Tâmplaru, nașul său, nu mai sunt deloc în relații bune. Ruptura celor doi s-ar fi produs după ce fostul Biancăi Drăgușanu ar fi avut un conflict uriaș cu acesta.

Se pare că Alex Bodi s-ar fi îndepărtat de nașul lui după arestarea în dosarul în care amândoi au fost acuzați de trafic de carne vie. Cei doi s-ar fi certat după ce afaceristul ar fi dat anumite declarații despre Adrian Tâmplaru în fața procurorilor.

ADVERTISEMENT

Interlopul din Sibiu ar fi fost deranjat de aceste declarații. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-ar fi dezis de Adrian Tâmplaru, dar ar fi recunoscut rolul pe care îl avea în cadrul grupării interlope.

Alex Bodi și Adrian Tâmplaru nu mai sunt în relații bune

Alex Bodi și Adrian Tâmplaru nu ar mai fi deloc în relații bune, după ce afaceristul ar fi făcut declarații care l-au deranjat pe nașul său, informează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi luat legătura și cu un lider al bandei de motocicliști Hell’s Angels, din Germania, căruia i-ar fi spus că Tâmplaru l-a jignit într-o discuție cu un locotenent de-al său, deși erau apropiați.

Anchetatorii au probat că acesta își câștiga existența de pe urma primei sale soții. El o angajase pe femeie într-o casă de toleranță din Germania și ar fi presat-o să atragă un număr cât mai mare de clienți.

ADVERTISEMENT

Femeia respectivă este și una dintre cele care l-au denunțat pe Alex Bodi. Pe baza declarațiilor ei a fost construit și probatoriul care îl incriminează pe fostul ei soț.

Alex Bodi, plasat sub control judiciar

Alex Bodi a ajuns după gratii în octombrie după ce nu s-a prezentat la un termen din proces. Afaceristul a fost trimis în judecată pentru proxenetism, șantaj și spălare de bani alături de mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri are șanse să iasă din închisoare. Cu toate acestea, Alex Bodi va avea câteva restricții, chiar dacă este în libertate.

Recent, ar fi avut loc un nou termen în proces, iar magistrații au dispus eliberarea acestuia și plasarea sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, potrivit sursei citate anterior. În cazul în care Parchetul va contesta, Curtea de Apel va lua decizia finală.

Fostul partener al Biancăi Drăgușanu va avea câteva restricții în timpul plasării sub control judiciar. De exemplu, este obligat să se prezinte atunci când judecătorul de cameră preliminară îi solicită prezența.

Totodată, nu are voie să comunice cu persoanele vătămate din dosar. Alex Bodi este obligat să anunțe autoritățile dacă își schimbă locuința și să meargă la organul judiciar pe raza localității în care locuiește în cazul în care este chemat.

ADVERTISEMENT
Tags: