Life

Alex Bodi și Ema Uta pregătesc luna de miere după ce au decis să își asume relația! Dezvăluiri exclusive

Alex Bodi și Ema Uta au decis să își asume relația pe care o au, în fapt, de luni bune deja, lucru anunțat în exclusivitate de FANATIK în vara acestui an.
11.10.2021 | 12:03
Alex Bodi si Ema Uta pregatesc luna de miere dupa ce au decis sa isi asume relatia Dezvaluiri exclusive
Alex Bodi si Ema Uta au fost impreuna in Mikonos si si-au stabilit viitorul relatiei pe care si-au asumat-o de curand Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Relația dinte Alex Bodi și Ema Uta a început încă din luna iulie a acestui an, cei doi bucurându-se de o vacanță de vis, împreună, în Mikonos, insula grecească devenită polul distracției din Europa.

Alex Bodi și Ema Uta, relație discretă și asumare cu condiții

Informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK indică faptul că relația dintre Ema Uta și Alex Bodi a început la jumătatea lunii iulie, pe când fostul soț al Biancăi Drăgușanu avea, în paralel, și o altă iubită. Doar că, pare-se, farmecele incontestabile ale frumoasei Ema Uta l-au făcut pe controversatul afacerist să uite de restul domnișoarelor care roiau în jurul lui.

ADVERTISEMENT

Așa că, de mână, dar fără să epateze, cei doi au mers în Mikonos, loc în care și-au făcut, reciproc, adevărate ședințe foto, Ema Uta înnebunindu-l și pe Alex Bodi – dar și pe fanii, nu puțini, pe care îi are pe conturile ei de socializare – cu poze care mai de care mai incendiare.

De altfel, acolo cei doi au avut discuții cât se poate de serioase cu privire la viitorul lor împreună. Iar FANATIK a aflat, în exclusivitate, ce au discutat cei doi sub soarele torid al insulei Mikonos și, apoi, în Santorini.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Ema Uta i-a cerut lui Alex Bodi să fie singura femeie din viața lui, cu atât mai mult cu cât îi știa ”istoricul” amoros și tendința de a avea, în paralel, mai multe relații. Lucru pe care, evident, Alex Bodi l-a acceptat, el luând decizia să rupă legătura pe care o avea, până atunci, cu o altă domnișoară cunoscută în lumea showbiz-ului.

Ce a făcut Alex Bodi ca să o impresioneze pe Ema Uta

Întorși în România, între Alex Bodi și Ema Uta au avut loc zeci de întâlniri care mai de care mai discrete, afaceristul mulțumindu-se cu vizite în miez de noapte din partea frumoasei care ace senzație ca make-up artist în lumea vedetelor din România.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, zilele trecute, cei doi au decis să se afișeze împreună într-unul dintre bistrourile de mari fițe din zona Floreasca din Capitală. Iar acolo, Alex Bodi, ținând-o de mână, a prezentat-o pe Ema Uta ca fiind iubita lui.

Ba chiar, din informațiile FANATIK, Alex Bodi și Ema Uta au dezvăluit amicilor săi că și-au făcut planuri cât se poate de serioase, pe termen lung, cu atât mai mult cu cât controversatul om de afaceri simte că frumusețea blondă cu care se iubește își dorește o relație serioasă cu el.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cei doi amorezi au dezvăluit că vor pleca împreună într-o adevărată lună de miere, în iarnă, în Insulele Maldive, loc în care cei doi vor să petreacă Crăciunul și Revelionul. Iar acolo nu este exclus ca Alex Bodi să își dorească să o ceară în căsătorie, cu atât mai mult cu cât, din informațiile FANATIK, omul de afaceri a început să îi pună întrebări discrete Emei Uta despre familie și viziunea acesteia cu privire la copii.

Ema Uta, make-up artistul favorit al vedetelor

Legăturile Emei Uta cu showbiz-ul sunt multiple, ea cunoscând celebritatea după ce, ca make-up artist, a devenit favorita unor nume sonore precum Delia, Antonia sau Loredana. Cu toate acestea, felul în care arată Ema Uta i-a adus și o mulțime de admiratori din rândul playboy-lor de Dorobanți.

Astfel, după ce s-a zvonit că Gabi Bădălău ar fi pus ochii pe Ema Uta, în ciuda faptului că ea, deja, era ”în tatonări” cu Alex Bodi, despre frumoasa blondină s-a aflat că s-ar fi iubit și cu fostul partener al Cristinei ICH, Luca Dabah.

În altă ordine de idei, Ema Uta este și una dintre cele mai de succes influenceri de la noi, având în jur de 500.000 de urmăritori pe conturile ei de socializare, aceștia fiind răsfățați adeseori cu fotografii care mai de care mai fierbinți, în costume de baie minuscule cu blondina.

ADVERTISEMENT
Tags: