Life

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit. Fosta soție a milionarului, motivul certurilor

Alex Bodi și Ema Uta nu mai formează un cuplu, cei doi despărțindu-se. Motivele rupturii au fost crizele de gelozie ale iubitei milionarului, din cauza fostei sale soții, Iulia Sălăgean.
16.04.2022 | 11:40
Alex Bodi si Ema Uta sau despartit Fosta sotie a milionarului motivul certurilor
Alex Bodi s-a despărțit de iubita lui, Ema Uța. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Alex Bodi s-a despărțit de iubita lui, Ema Uța deși totul părea frumos între ei. Povestea lor de dragoste a fost ca cea a vedetelor de la Hollywood, cu vacanțe în hoteluri de lux și tot ceea ce își poate permite un milionar.

Alex Bodi și Ema Uța s-au despărțit

Povestea de dragoste dintre Alex Bodi și Ema Uța s-a încheiat, conform Click!. Se pare că motivele despărțirii au fost crizele de gelozie ale Emei, din cauza fostei soții a milionarului, Iulia Sălăgean, de profesie tot make-up artist.

ADVERTISEMENT

Cea mai recentă discuție a celor doi amorezi pe tema Iuliei a fost la ziua micuței Selena, fiica milionarului cu fosta nevastă.

Alex Bodi
Alex Bodi și fetița lui, Selena. Sursa foto: Facebook.

Fotografie la cererea fetiței

Scandalul a pornit de la faptul că Ema a luat foc atunci când a văzut o imagine în care Alex Bodi și Iulia Sălăgean o pupau pe obraji pe fetița lor. Fotografia respectivă a fost făcută la cererea fetiței, care își dorea să-și vadă părinții împreună.

ADVERTISEMENT

După acest episod, pe 14 aprilie, Bodi s-a dus la Mediaș cu fiica lui, iar acolo a venit și fosta lui soție, Iulia Sălăgean. A fost momentul în care au început să curgă reproșurile din partea iubitei sale.

Bodi și Iulia s-au întâlnit, au făcut poze și s-au purtat că o familie normală, chiar dacă sunt despărțiți de timp bun. Fostul partener al Biancăi Drăgușanu nu a stat mult în Mediaș, astfel că le-a lăsat acasă pe Iulia și fetița lor, Selena.

ADVERTISEMENT

Ema Uța, crize de gelozie

Crizele de gelozie ale Emei Uța au continuat, iar relația lor s-a încheiat. Aceasta a făcut publică separarea de afacerist, la o zi distanță de la poveste, dar fără să-i enunțe numele. Ema Uța a ținut să spună că nu mai are iubit.

Totuși, Alex Bodi a păstrat pozele din Maldive ale Emei Uța, semn că nu-i poartă dușmănie, și până acum, nu s-a grăbit să facă vreun gest despre separarea lor.

ADVERTISEMENT

Ema Uța s-a certat cu Bianca Drăgușanu

Ema Uța a fost prietenă cu Bianca Drăgușanu, care a acceptat-o în anturajul ei, până s-au certat la cuțite. Fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean venea mereu în casa milionarului, atunci când acesta era cu Bianca Drăgușanu. Asta, în ciuda faptului că vedeta le-a stricat căsnicia.

Iulia Sălăgean a trecut peste toate aceste lucruri de dragul fetiței sale, Selena, pe care o are milionarul Alex Bodi. Aceștia se cunosc din perioada în care nu aveau mulți bani.

Alex Bodi, anchetat de procurori

Alex Bodi a avut o perioada grea: a fost reținut, de două ori, pentru 30 de zile, după care a petrecut 5 luni în arest la domiciliu și mai bine de un an sub control judiciar.

Fosta lui soție, Iulia Sălăgean a fost chemată de procurori să depună mărturie. Ea a recunoscut că a practicat prostituția în Germania pentru soțul ei, nefiind obligată de acesta. Până la urmă, Alex Bodi a scăpat basma curată, după mai multe acuzații grave, cele de trafic de droguri și trafic de persoane.

Paparazzii l-au surprins de multe ori pe Alex Bodi în compania mai multor interlopi, stârnind numeroase suspiciuni.

ADVERTISEMENT