Life

Alex Bodi și Gabi Bădălău, discuție secretă? Ce au pus la cale bărbații din viața Biancăi Drăgușanu

26.01.2021 | 17:11
Alex Bodi si Gabi Badalau discutie secreta Ce au pus la cale barbatii din viata Biancai Dragusanu
ADVERTISEMENT

Alex Bodi și Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu, ar fi avut o discuție secretă zilele trecute. Omul de afaceri din Mediaș a ținut să-i spună câteva cuvinte încă soțului Claudiei Pătrășcanu. 

Afaceristul musculos a luat legătura cu fiului fostului senator Niculae Bădălău prin intermediul unui amic comun, la scurt timp după ce a declarat public că nu mai vrea să fie niciodată asociat cu fosta sa parteneră de viață. În plus, spunea că nu vrea să-i mai rostească numele.

ADVERTISEMENT

Se pare că Alex Bodi și-a uitat „promisiunea” și a trecut peste propriul cuvânt când l-a sunat pe Gabi Bădălău. Potrivit spynews.ro, bărbatul a vrut să se asigure că nu este și nici nu va fi vreodată vreun fel de rivalitate sau antipatie între ei.

Alex Bodi a luat legătura cu Gabi Bădălău. Ce i-a transmis iubitului Biancăi Drăgușanu

Situația este puțin neobișnuită, mai ales că Alex Bodi a mărturisit că nu mai vrea să audă de fosta relație și chiar se pregătește să se căsătorească cu rusoaica Daria Radionova, cu care a început o relație imediat după separarea de blondină.

ADVERTISEMENT

În momentul de față nu se știe care a fost motivul pentru care afaceristul a recurs la acest gest, însă un lucru ar putea fi sigur. Fostul soț și iubit al Biancăi Drăgușanu a încercat să lase loc de bună-ziua, în ciuda faptului că Gabi Bădălău nu a intervenit în relația lor.

De altfel, tânăra din Londra ar putea fi „cauza” neînțelegerilor din Alex Bodi și fosta prezentatoare de la Kanal D, care a spus verde-n față că afaceristul o înșela de mai bine de jumătate de an cu actuala parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

„În primul rând despre cine vorbim? Este comic și amuzant! Vorbim despre niște persoane care vorbesc despre mine ca să se scrie despre ele. Ce părere să am despre o femeie care a fost amanta fostului meu soț din luna februarie a anului 2020?

Mi se pare penibil cum o persoană care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an să deschidă gură și să se pretindă ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi. Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile. 

ADVERTISEMENT

Îmi este milă de ea și această comedie penibilă nu este circul meu. În favoarea ei ar fi fost bine să tacă, nu să se agațe ca o lipitoare de numele meu ca să apară la TV sau în ziar. Eu sunt Bianca Drăgușanu de peste 14 ani de carieră și proiecte în TV.

Eu apar pe numele meu și datorită numelui meu. Restul, ca și ciupercile după ploaie. Repet, nu îmi doresc asocierea cu niște persoane cu care nu am tangențe. Adică vrea să fie o doamnă pe numele meu?

Eu nu am discutat despre ce s-a întâmplat cu adevărat pentru că eu nu vorbesc despre oameni inexistenți”, a declarat Bianca Drăgușanu în urmă cu foarte puțin timp despre relația dintre Alex Bodi și Daria Radionova.

ADVERTISEMENT