Life

Alex Bodi și Iulia Sălăgean s-au pus de acord. Ce se întâmplă cu fetița celor doi

02.04.2021 | 19:38
Alex Bodi si Iulia Salagean sau pus de acord Ce se intampla cu fetita celor doi
ADVERTISEMENT

Alex Bodi și Iulia Sălăgean s-au pus de acord într-o anumită privință, după ce în ultima perioadă s-a tot spus că sunt certați. Cei doi foști soți au ajuns la un consens în legătură cu fetița pe care o au împreună. 

Frumoasa blondină a mărturisit că nu a avut voie să-l contacteze pe fostul partener de viață sau să-l viziteze, dar asta nu înseamnă că micuța a fost privată de acest lucru. Ba dimpotrivă, tânăra a mărturisit că anul acesta cel care se va ocupa de ziua de naștere a copilului va fi afaceristul.

ADVERTISEMENT

Mai exact, omul de afaceri din Mediaș îi va organiza micuței o petrecere aniversară pentru că anul trecut nu a putut fi prezent. În plus, Alex Bodi va fi ajutat chiar de cea de-a doua soție, Iulia Sălăgean, care spune că nu este nicio relație tensionată între ei.

Alex Bodi și Iulia Sălăgean au făcut pace. Ce se întâmplă între foștii soți

„Din păcate, eu cu Alex nu avem voie să luăm niciun fel de contact, nici telefonic, în niciun fel. Am zis că decât să facem două petreceri, adică să îi fac și eu una, să îi facă și el una, am decis să îi facă el petrecere.

ADVERTISEMENT

Eu ajut, la fel, la organizarea petrecerii și să se țină doar una pentru că se zăpăcește copilul. Eu nu o să pot să iau parte la această petrecere și e un sentiment prost ca mamă.

Ea oricum e foarte mult timp cu mine și atunci… Anul trecut, de exemplu, la fel am fost doar noi două. Eram în Germania.

ADVERTISEMENT

Alex n-a putut să vină să-și petreacă timpul cu ea din cauza pandemiei și am fost noi două. Am zis că anul acesta să facă petrecerea la el”, a mărturisit Iulia Sălăgean în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Blondina a ținut să sublinieze faptul că micuța nu a știut niciodată că este certată cu figura paternă. Copila a fost crescută fără să cunoască ce se întâmplă cu adevărat între părinții ei, Iulia Sălăgean păstrând aparențele de dragul fetiței.

ADVERTISEMENT

„Eu niciodată nu am avut o discuție cu fata despre faptul că noi doi suntem certați. Nu i-am vorbit niciodată urât. Ea știe că noi suntem ok, că ea așa a crescut”, a completat fosta soție a afaceristului, în aceeași emisiune.

ADVERTISEMENT