ADVERTISEMENT
Life

Alex Bodi, surprins în compania unei femei misterioase. Cu cine este la Monaco

Autor: Alexa Serdan | 09.09.2020 | 11:53
Alex Bodi, surprins în compania unei femei misterioase. Cu cine este la Monaco
Alex Bodi, cu amanta la ziua unei prietene de-a Biancăi Drăgușanu Sursa foto: antenastars.ro

Alex Bodi a plecat din țară la scurt timp după despărțirea de Bianca Drăgușanu, femeia alături de care a avut o relație de dragoste vreme de doi ani. Aflat la Monaco, acolo unde se distrează de minune, omul de afaceri a fost surprins în compania unei femei misterioase.

ADVERTISEMENT

Dacă foarte multă lume s-ar fi așteptat ca musculosul să se întoarcă în brațele milionarei rusoaice, Daria Radionova, iată că lucrurile stau cu totul diferit. Fostul iubit al blondinei petrece în compania unei șatene cu care are o relație de prietenie de mai mulți ani.

Se pare că povestea lor de dragoste a început după ce femeia s-a despărțit de iubit, plecând ulterior la Alex Bodi. Potrivit spynews.ro, femeia misterioasă nu-i este deloc străină afaceristului musculos, mai ales că o cunoaște de când era însurat cu fosta soție, Iulia.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, relație cu o femeie misterioasă. Despre cine este vorba

Sursa menționată mai precizează că șatena misterioasă este femeia pe care Alex Bodi o cheamă atunci când are chef de „nebunii”.

Tânăra se laudă în momentul de față că este iubita afaceristului din Mediaș, în ciuda faptului că cei doi nu apar împreună pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Se pare că femeia are numeroase filmulețe și fotografii din vacanța din Monaco, însă le trimite numai prietenelor. Iubita lui Alex Bodi ar vrea să le posteze în mediul online, dar fără ca acesta să apară în ele.

Alex Bodi, despre motivul despărțirii de Bianca Drăgușanu

„Nu am declarat nimănui motivul. Ea s-a supărat pe mine pentru că eu a trebuit să plec și nu am putut să o iau cu mine.

ADVERTISEMENT

Iar ea a interpretat cum a vrut ea. Nu știu de ce toată lumea face legătura cu Daria, ea nu este aici unde sunt eu.

 Și dacă ar fi fost vorba ca Daria să fie în același loc cu mine, a fost când eu eram cu Bianca în Monaco. Cum am mai spus, o las să-și găsească pe cineva cu care să poată comunica bine”, a spus Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!