Life

Alex Bodi, suspect de proxenetism și trafic de droguri. DIICOT-ul a descins în vila sa

11.11.2020 | 10:45
Alex Bodi suspect de proxenetism si trafic de droguri DIICOTul a descins in vila sa
ADVERTISEMENT

Alex Bodi este suspect  de trafic de persoane și trafic de droguri de mare risc, iar DIICOT-ul a descins la locuința sa din Ilfov, în această dimineață. Omul de afaceri se afla împreună cu Daria Radionova, noua sa iubită milionară din Londra, în momentul în care anchetatorii și mascații au apărut la ușa sa.

Alex Bodi ar fi implicat într-o rețea periculoasă de trafic de persoane, cămătărie, trafic de droguri de mare risc, iar unul dintre partenerii săi în această periculoasă mișcare ar fi Adrian Tâmplaru, un interlop celebru, prieten cu afaceristul din Mediaș.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui comunicat DIICOT, miercuri dimineață, procurorii au descins la 23 de adrese din opt județe: Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism.

Deja celebra rețea era condusă de locotenentul unui interlop celebru, se arată pe site-ul DIICOT. Procurorii îi vor audia astăzi pe suspecții din dosarul de trafic de persoane și droguri, iar printre aceștia se numără și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, anunță gândul.ro.

ADVERTISEMENT

Interlopii racolau fete din închisoare

Gruparea a fost destructurată de un lider important al lumii interlope, care în timp ce se afla în închisoare, în perioada 2008-2011, împreună cu alți trei deținuți, au racolat fete prin intermediul rețelelor de socializare. Aceștia foloseau metoda loverboy – prin care promiteau că vor fi împreună cu ele dacă practică prostituția, ori le mințeau că le asigură locuri de muncă în străinătate. Fetele, până la urmă, au fost convinse să practice prostituția în pentru ei, câștigând sume foarte mari din plata pentru serviciile sexuale pe care le ofereau, iar banii ajungeau în conturile interlopilor.

Astfel, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate în principal în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție).

ADVERTISEMENT

De altfel, pentru că rețeaua s-a extins, aceștia au ajuns să coordoneze întreaga grupare și în străinătate. Astfel că, după ce au ieșit din închisoare, gruparea infracțională a racolat alți 12 suspecți, împreună cu care au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în Occident (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția) și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de profil.

DIICOT anunță că victimele care nu se supuneau cerințelor interlopilor erau supuse unor violențe de nedescris, inclusiv violuri. Fetele care practicau prostituția erau ținute în imobile închiriate de către liderul grupării, duse și aduse de către interlopi în locații unde practicau prostituția.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Afaceristul a fost într-o relație cu năbădăi cu vedeta tv, pe care a snopit-o în bătaie de nenumărate ori. Cei doi s-au despărțit în urmă cu două săptămâni, iar de câteva zile, Alex Bodi se bucura de prezența Dariei Radionova, o milionară din Londra, pe care a și cerut-o de nevastă la venirea în țară.

ADVERTISEMENT