ADVERTISEMENT
Life

Alex Bodi vrea doi băieți cu Daria Radionova. Bianca Drăgușanu fusese prima opțiune

Autor: Cerasela Stafie | 27.12.2020 | 11:26
Alex Bodi vrea doi băieți cu Daria Radionova. Bianca Drăgușanu fusese prima opțiune
Alex Bodi și iubita lui, Daria Radionova. Sursa foto: Instagram

Relația dintre Alex Bodi și Daria Radionova este din ce în ce mai solidă. Afaceristul tocmai ce a anunțat că nu a renunțat la ideea de a avea doi băieți, doar că mama acestora nu va mai fi Bianca Drăgușanu, cum planificase acum câteva luni. 

ADVERTISEMENT

Răspunzându-le fanilor la întrebări pe Instagram, omul de afaceri a menționat că cea mai mare dorință a sa este să aibă doi băieți. În continuare, acesta a precizat că relația cu rusoaica stabilită la Londra merge de minune: „mai mult de atât nu aș putea cere”.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a rămas setat pe ideea de a avea doi băieți, schimbând doar partenera de viață. Cu câteva luni în urmă, Bodi și fosta asistentă TV au mers la o clinică de fertilizare in vitro pentru că își dorea ca femeia să-i dăruiască doi băieți gemeni, scrie cancan.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi își dorește doi băieți cu Daria Radionova. Ce planuri de viitor au cei doi

Afaceristul a afirmat hotărât că își dorește să se căsătorească din nou, dar și că o nuntă cu Daria Radionova ar putea să aibă loc în curând „dacă așa vrea Dumnezeu”.

Planurile lui Alex Bodi rămân neschimbate, bărbatul își dorește doi băieți, doar că a înlocuit-o pe femeia cu care vrea să-i facă. Cu câteva luni în urmă, Bianca Drăgușanu era cea care îl însotea pe omul de afaceri la o clinică de inseminare artificială.

ADVERTISEMENT

Relația dintre cei doi s-a încheiat după ce fosta asistentă TV a descoperit mesaje dintre Bodi și Radionova în telefonul bărbatului. Ulterior, acesta s-a afișat public cu cea care îi era amantă de multă vreme.

Lucrurile au luat o turnură neașteptată, Bodi fiind arestat chiar în timp ce se afla alături de noua parteneră de viață. A petrecut multe zile în penitenciar, timp în care rusoaia s-a aflat la Londra. Ea a revenit în România când bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Sărbătorile de iarnă îi găsesc pe cei doi la casa din Tunari a milionarului, alături de prieteni, dar și de fiicele bărbatului din relațiile anterioare. De când a ajuns acasă, Alex Bodi este o prezență constantă în mediul online, tinându-și fanii la curent cu toate noutățile din viața sa și cu modul în care petrece în aceste zile.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!