Life

Alex Bodi vrea să scape de sechestru. La cine a ajuns Lamborghini-ul său de sute de mii de euro

16.12.2020 | 09:33
Alex Bodi vrea sa scape de sechestru La cine a ajuns Lamborghiniul sau de sute de mii de euro
Alex Bodi vrea să scape de sechestru. La cine a ajuns Lamborghini-ul său de sute de mii de euro. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Bodi încearcă să scape de sechestru, motiv pentru care și-a înstrăinat averea. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu vrea să-și salveze o parte din avere, iar unul dintre primele bunuri vizate este Lamborghini-ul său de sute de mii de euro, care a ajuns pe mâna altcuiva. 

Afaceristul din Mediaș a făcut planuri din spatele gratiilor pentru că nu vrea ca bunurile sale cele mai de preț să ajungă sub sechestrul instituit de procurori.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi a fost ridicat de procurorii DIICOT de la propria locuință în luna noiembrie și este acuzat de proxenetism, trafic de persoane și de droguri.

Alex Bodi vrea să scape de sechestru. La cine a ajuns Lamborghini-ul său de sute de mii de euro

Alex Bodi încearcă să-și adăpostească bunurile prin tot felul de mijloace pentru a le salva de sechestru. Aflat în arest preventiv, fostul Biancăi Drăgușanu pune la cale tot felul de planuri pentru ca măcar o parte din avere să rămână la el și să nu ajungă pe mâna autorităților.

ADVERTISEMENT

Lamborghini Urus, SUV-ul său de 200.000 de euro, este unul dintre bunurile pe care vrea să le salveze. Astfel, bolidul a ajuns la vechiul proprietar, după ce Alex Bodi a primit o notificare de la firma e la care a achiziționat mașina iarna trecută.

Vechiul proprietar al mașinii este de părere că ar fi imposibil pentru Alex Bodi să asigure mentenanța mașinii din cauza situației în care se află la momentul actual, așa că a cerut să reintre în posesia autovehiculului, potrivit surselor CANCAN.ro. Reprezentanții firmei s-au gândit să-l ajute pe afacerist să-și salveze mașina și de aceea au recurs la această metodă.

ADVERTISEMENT

Fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu are de gând să-și salveze și alte bunuri, nu doar SUV-ul de 200.000 de euro, după cum au declarat surse din anturajul afaceristului.

Alex Bodi, în arest preventiv și de sărbători

Alex Bodi a primit o lovitură uriașă chiar înainte de Crăciun. Afaceristul controversat din Mediaș nu pote merge acasă de sărbători pentru că rămâne în continuare în arest preventiv.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care nu poate pleca acasă este decizia judecătorilor, care au hotărât că Alex Bodi este un pericol public. Afaceristul apare într-un megadosar de proxenetism, iar rețeaua din care ar fi făcut parte nu „lucra” doar în România.

Avocatul lui Alex Bodi nu a reușit să-l scape de arestul preventiv și este de părere că dosarul nu este unul coerent, pentru că nu există probe care să dovedeacă vinovăția musculosului din Mediaș. Prin urmare, Bodi nu își poate face planuri de sărbători.

ADVERTISEMENT
Tags: