Life

Alex Bodi vs. Victor Slav. Ce discuții aprinse au loc între actualul iubit al Biancăi Drăguşanu şi fostul ei soţ

29.09.2020 | 12:35
Alex Bodi vs Victor Slav Ce discutii aprinse au loc intre actualul iubit al Biancai Dragusanu si fostul ei sot
ADVERTISEMENT

Nu este un secret faptul că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație tumultoasă și că cei doi au avut parte de multe certuri, chiar și televizate. Deseori, se pare că, la discuțiile aprinse ale acestora, a luat parte chiar și Sofia, fiica vedetei, fapt care nu a fost pe placul lui Victor Slav.

Recent, a avut loc ziua de naștere a micuței, iar internauții au fost surprinși să vadă că atât Alex Bodi, cât și Victor Slav au fost prezenți la petrecerea Sofiei.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea dintre cei doi a stârnit curiozitatea urmăritorilor de pe rețelele de socializare, interesați de relația dintre cei doi bărbați, care, conform spuselor apropiaților Biancăi, au avut anumite discuții aprinse.

Alex Bodi și Victor Slav, discuții aprinse. Care este relația dintre cei doi bărbați

Viața Biancăi Drăgușanu a fost dintotdeauna plină de peripeții, de certuri și împăcări, iar relația ei cu Alex Bodi pare să le fi întrecut pe toate. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori, ba chiar au și divorțat, iar acum sunt din nou împreună.

ADVERTISEMENT

Între noi există o pasiune mare, nu putem sta unul fără celălalt. Ne iubim prea mult și nu ne putem despărți oricât rău ne-am face”a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Cu ceva vreme în urmă, Bianca Drăgușanu a afirmat că fiica ei a fost martora unor discuții puternice dintre ea și partenerul ei, lucru care nu l-a făcut prea fericit pe Victor Slav, acesta fiind foarte grijuliu cu fiica sa.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV a simțit nevoia să intervină și să discute cu Alex Bodi, ca de la bărbat la bărbat, conștient fiind că afaceristul este, la rândul lui, tată de fată, și că va înțelege situația. Discuția dintre cei doi pare să fi fost una serioasă, Victor mărturisind că își dorește ca Sofia să nu mai ia parte la contrele dintre Bianca și Alex Bodi, acestea putând să aibă efecte negative asupra personalității micuței.

“Victor nu s-a dus pe picior de scandal, pur și simplu a vrut să înțeleagă ce se întâmplă și să îl roage pe Alex, ca de la tată de fată la tată de fată, să nu se mai certe cu Bianca în fața Sofiei. Alex Bodi a înțeles situația, desigur. Alex i-a jurat lui Victor că o iubește și că o tratează pe Sofia ca pe propriul lui copil. I-a promis că va avea grijă ca Sofia să nu mai asiste la momente tensionate. Ei doi se înțeleg foarte bine, nu s-au deranjat niciodată unul pe celălalt, nu au nimic de împărțit. Nu sunt prieteni, dar se tratează cu respect“, au spus apropiații Biancăi.

ADVERTISEMENT

Din imaginile de la petrecerea Sofiei, pare că Victor Slav și Alex Bodi au o relație relativ bună și se comportă ca doi oameni maturi, de dragul micuței sărbătorite.