Life

Alex Bogdan și Anisia Gafton au dat din casă! Ce li s-a spus la ședință, înainte de filmările de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Alex Bogdan și Anisia Gafton au făcut o serie de dezvăluiri despre experiența trăită la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.
03.01.2023 | 12:05
Alex Bogdan si Anisia Gafton au dat din casa Ce li sa spus la sedinta inainte de filmarile de la Sunt celebru scoatema de aici
Alex Bogdan și Anisia Gafton, invitați în podcastul lui Horia Brenciu. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a fost mult mai periculos decât și-au imaginat telespectatorii și au povestit până acum vedetele care au participat în emisiunea filmată în Republica Dominicană.

Concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, înștiințați că s-ar putea să ajungă la spital, otrăviți sau mușcați de animale

Alex Bogdan și Anisia Gafton, doi dintre foștii concurenți ai celui mai suprarealist reality-show, au dezvăluit câteva lucruri ținute la sertar până acum de producătorii PRO TV.

ADVERTISEMENT

Întrucât show-ul s-a încheiat de câteva săptămâni bune, cei doi și-au ”permis” să dea din casă. Invitați în podcastul lui Horia Brenciu, Bogdan și Gafton au povestit ce li s-a spus la una dintre ședințele care a avut loc cu echipa de producție înainte să înceapă filmările propriu-zise.

Cei doi au fost înmărmuriți când au aflat că sănătatea lor putea fi pusă în pericol, fără nicio glumă. Se pare că realizatorii acestui show i-au înștiințat pe concurenți că e posibil să ajungă la spital din cauza lighioanelor, însă au fost liniștiți fiind asigurați că vor avea parte de asistență medicală de cea mai înaltă calitate în cazul în care ar fi avut probleme din cauza animalelor veninoase.

ADVERTISEMENT

„Vi s-a spus înainte că acei șerpi ar putea să fie veninoși?”, a fost curiozitatea firească a lui Horia Brenciu. Misterul a fost lămurit de actorul Alex Bogdan.

Alex Bogdan, probleme medicale înainte de show: „Nu am mâncat o săptămână”

„Ni s-a spus la o ședință înainte să înceapă emisiunea că este posibil ca în acest concurs ca unele lucruri să vă muște, să vă înțepe, să vă otrăvească… Dar nu vă panicați că avem doctori și vă ducem la spital dacă e cazul. Băi! La modul…”, a dezvăluit Bogdan.

ADVERTISEMENT

„Cu două săptămâni înainte să merg la emisiune, aveam o gastrită destul de nasoală. Aveam helycobacter. Nu am mâncat nimic o săptămână. Le-am zis, vă rog frumos, nu-mi dați nimic iute. Care a fost prima probă? Ficat crudă de capră în sos iute!”, a mai spus Alex Bogdan. De la unele dintre sosuri, acestuia i s-a făcut rău și a crezut că va păți ce era mai rău.