Life

Alex Bogdan și iubita lui s-au căsătorit în secret. Naș le-a fost unul dintre cei mai iubiți actori din Las Fierbinți

Alex Bogdan și Cătălina au spus marele ”Da!” în secret. Cununia civilă a avut loc în ziua în care partenera actorului a împlinit 27 de ani.
21.06.2024 | 09:23
Alex Bogdan si iubita lui sau casatorit in secret Nas lea fost unul dintre cei mai iubiti actori din Las Fierbinti
Alex Bogdan și Cătălina Mihai s-au căsătorit în mare secret. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sezonul estival l-a găsit pe Alex Bogdan pregătit să facă pasul măreț în relație. Actorul trăiește de 4 ani o poveste de dragoste alături de Cătălina Mihai, așa că a decis să nu mai piardă timpul. Cei doi și-au unit destinul în secret, iar naș le-a fost o persoană dragă sufletului lor.

Alex Bogdan și Cătălina Mihai s-au căsătorit în secret pe 19 iunie

Alex Bogdan este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. Chiar dacă este mereu în lumina reflectoarelor, acesta și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor.

ADVERTISEMENT

Alex Bogdan a vorbit mereu cu drag despre proiectele în care a fost implicat, dar nu a dat niciodată prea mult din casă despre relația lui. De 4 ani de zile, acesta formează un cuplu cu Cătălina Mihai, o actriță care se bucură din plin de succes.

Publicul a putut să o admire pe Cătălina Mihai în producția ”Heidi”. Rolul ei i-a impresionat pe criticii de film, iar prestația sa impecabilă i-a adus premiul Gopo la categoria Tânără Speranță.

ADVERTISEMENT

Pe lângă pasiunea pe care o au amândoi pentru actorie, Cătălina și Alex Bogdan mai sunt uniți și de sentimente puternice. Tocmai de aceea, actorii au decis să facă pasul cel mai și s-au cununat religios.

Cununia civilă a avut loc chiar în ziua în care Cătălina, soția lui Alex Bogdan, a împlinit 27 de ani

Contrar așteptărilor, momentul a fost unul intim, iar ceremonia a avut loc în secret. Alex Bogdan și aleasa inimii lui au spus marele ”Da!” miercuri, 19 iunie, iar primele imagini de la eveniment au fost postate pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Într-un moment atât de important, alături le-a fost Dorel din Las Fierbinți. De acum încolo, actorul Mihai Dragomir nu doar că le este prieten, ci a devenit și părintele lor spiritual.

Imediat după cununie, Cătălina Mihai a transmis câteva cuvinte emoționante. Actrița le-a descris fanilor cum a fost această zi pentru ea și ce sentimente au încercat-o.

ADVERTISEMENT

”La 27 de ani m-am luat de mână cu Alex și ne-am dus să ne-nsurăm, casătorim, mărit(ăm), cum s-o zice. Asta-i suficient cât să nu uit niciodată, peste ani, ce faceam io când am împlinit 27. (…) Mulțumesc tuturor pentru urări, mi-au făcut ziua și mai frumoasă, să se-ntoarcă înapoi cu iubire!”, a spus actrița.

Cătălina Mihai și Alex Bogdan se completează de minune și au reușit să treacă împreună peste cele mai dificile momente. În multe dintre interviurile sale, Alex Bogdan a recunoscut că datorită iubitei sale a reușit să scape de viciile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

De acum încolo, actorii au pornit la drum împreună, în calitate de familie. Cei doi sunt pregătiți să facă față oricărei situații și, atât timp cât sunt unul lângă altul, nimeni și nimic nu este mai puternic decât ei.

ADVERTISEMENT