Cele mai citite

Video. “Nici nu mai pot să calc!”. Bourceanu trăieşte coşmarul vieţii

Video cu accidentarea lui Alex Bourceanu şi declaraţiile sale despre momentele groaznice prin care trece. Ce spune despre FCSB
Autor: Alex Bradescu | 05.01.2018 | 18:17
Video.

Alexandru Bourceanu a avut parte de un moment de coşmar la începutul lunii decembrie. Fostul jucător al Stelei s-a accidentat grav în meciul Ural Ekaterinburg – Arsenal Tula 1-1, fiind chiar nevoie să fie dus de urgenţă la Moscova la spital! (VEZI VIDEO ŞI DETALII AICI). Bourceanu a explicat care este situaţia lui în acest moment.  

”Nu ştiu când o să revin. Recuperarea, momentan, stagnează. Aşteptăm încă două săptămâni. Am o nouă intervenţie chirurgicală, nu foarte complicată. Mi se scoate un şurub şi după aceea încep să calc. Până atunci, nu calc. Şi după aia vedem cât de repede merge. Înainte de 10 martie nu am cum să intru la antrenament… dupa 3 luni osul se vindecă. Sper că de la 1 aprilie să intru la antrenament, cred că e foarte real obiectivul acesta. A fost un an formidabil! Aş prefera să-l am şi pe ăsta la fel ca anul trecut”, a spus Alexandru Bourceanu pentru Telekomsport. 

Alex Bourceanu: “Dacă mai rezistam 20 de minute era altceva!”

Bourceanu a ajuns la 32 de ani şi spune că nu şi-ar dori să revină în România, mai ales că avusese un sezon excelent la Arsenal Tula. Mijlocaşul afirmă că acum situaţia sa nu este chiar atât de bună din cauza accidentării. 

”Nu ştiu când revin în România, îmi doresc să mai joc un an în Rusia, în afara de sezonul ăsta. Şi după aceea văd dacă mai pot să mai joc în Rusia. Mai joc, dacă nu, vedem dacă mai pot juca după aceea în Romania. Nu ştiu la ce nivel voi fi după accidentarea asta. A fost un an foarte bun, dar, din păcate, dacă mai rezistam 20 de minute, eram în cu totul altă situaţie acum”, a mai spus Bourceanu. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!