Alex Chipciu, discurs halucinant despre Maradona: “Acum o săptămână nu îl băga nimeni în seamă, acum, toți, mamă e cel mai bun”

Eduard Dimiean   
în CFR Cluj
27/11/2020, 00:27
Alex Chipciu, discurs halucinant despre Maradona: “Acum o săptămână nu îl băga nimeni în seamă, acum, toți, mamă e cel mai bun”
Alex Chipciu, discurs halucinant despre Maradona: "Acum o săptămână nu îl băga nimeni în seamă, acum, toți, mamă e cel mai bun"

Alex Chipciu a avut un discurs halucinant despre Maradona la finalul partidei pierdute de CFR Cluj în fața celor de la AS Roma din Europa League.

CFR Cluj a fost învinsă de AS Roma cu scorul de 2-0 pe teren propriu, în etapa a 4-a din faza grupelor Europa League.

Gabriel Debeljuh a marcat în propria poartă un autogol în minutul 49′, iar Veretout a stabilit scorul final după un penalty transformat în minutul 67′.

Alex Chipciu, discurs halucinant despre Maradona

“Europa League a fost o competiție în care am jucat multe meciuri, important va fi meciul cu CSKA Sofia, dacă batem iar YBB nu se impune cu Roma zic că ne calificăm. Mă feresc de clișee, dar păstrăm șanse la calificare, dacă batem CSKA, suntem în cursă să mergem mai departe.

Roma a fost o echipă mai bună, ne-a bătut în ambele meciuri. CSKA este o echipă puternică, au investit muți bani în ultimul timp. Dacă antrenorul a decis să fiu rezervă asta este, așa a decis, eu mă antrenez și nu comentez.  (n.r. despre Maradona) Trist este că atunci când moare cineva, facem tragedie, acum o săptămână nu îl băga nimeni în seamă, acum mamă e cel mai bun!

Probabil a fost cel mai bun jucător din toate timpurile, Dumnezeu să-l ierte, mergem mai departe.”, a declarat Alex Chipciu după meciul cu AS Roma din Europa League.

Clujenii se roagă de Roma pentru calificare: “Sper să ne ajute”

“Clujenii speră la un ajutor din partea lui AS Roma, italienii având ocazia de a-i ajuta pe campionii en-titre, în cazul în care o înving în pe YBB în runda următoare din faza grupelor Europa League

“Toți trebuia să stăm bine în apărare, ocazii clare de gol n-au avut, poate noi am avut-o pe cea mai mare la Debeljuh. În repriza a doua au avut mai multe ocazii de gol, penalty-ul cum am văzut eu a fost inventat.

La faza golului doi trebuia să scoatem mingea din acea zonă.. Noi am pregătit meciul și știm cu toții ce trebuia să facem pe teren. Greu despre șansele de calificare, trebuie să ne ajute și AS Roma, iar noi să batem ambele meciuri”, a declarat Mario Camora la finalul partidei pentru Digisport.

Închide ×